Konduktor: Platform Pamasaran Organik pikeun Perusahaan anjeun MarTech Stack

Platform Marketing Organik Perusahaan Konduktor

Kami dina umur inpormasi seueur teuing. Kalayan arus data anu tetep ayeuna, bahkan pamasar digital anu paling canggih tiasa ngaraos hanjakal. Anjeun teu kedah waleran kana unggal patarosan - anjeun ngan ukur peryogi konci pikeun muka konci nilai dina kampanye sareng program anjeun. Anjeun peryogi jasa anu dipersonalisasi, diaksés sareng éfisién.

Ngenalkeun Cara Anyar pikeun Ngajalajah sareng Bagikeun Wawasan sareng Kasempetan dina Searchlight Konduktor 

Konduktor ngaluarkeun fitur anyar pikeun platform Konduktor Searchlight kami. Platform nawiskeun cara anu teu aya tandingan pikeun mendakan naon anu dipilarian ku palanggan online ngalangkungan data pamilarian kecap konci anu ngarah kana industri, métrik papacangan sosial real-time, sareng alat anu lancar pikeun nyiptakeun eusi anu berharga anu nyayogikeun waleran sareng ngawangun kapercayaan sareng konsumén. 

Alat SEO anu paling serbaguna pikeun konduktor, Explorer, mangrupikeun toko hiji-hiji pikeun panilitian kana maksud konsumén, topik pamilarian, kecap konci, sentimen audién, wawasan demografi, sareng intél kecerdasan. Ku ngungkabkeun topik eusi paménta tinggi, Explorer masihan anjeun pamahaman anu langkung saé pikeun target pamiarsa anjeun: naon anu aranjeunna milari dinten ayeuna, sareng naon anu bakal dipilarian énjing. Aya seueur anu kedah dibongkar di dieu, janten Conductor ngalengkepan Explorer sareng fitur-fitur anyar anu langkung seueur pikeun pangalaman. 

Explorer nempatkeun pemasar dina korsi supir ku saringan anu dipersonalisasi sareng tiasa dibagi-bagi pikeun pangalaman anu khusus, milarian sareng sinyal sosial anu nyorot kabutuhan pelanggan sareng pengarahan eusi dina platform anu ngarobih wawasan, kana kasempetan, kana eusi. 

  • Saringan Pribadi sareng Bagikeun: Data ngan ukur berharga sapertos kamampuan anjeun nganalisis éta ngalangkungan lensa bisnis anjeun. Kalayan pangalaman saringan interaktif sadaya-énggal, anjeun tiasa nyiptakeun sareng nyimpen saringan saringan khusus kanggo dianggo teras-terasan deui, sareng bahkan ngabagi saringan dina tim anjeun. 
  • Sinyal Sosial pikeun ALL Kata Kunci: Diajar naon anu dipilari ku palanggan mangrupikeun bagian tina gambar. Pikeun leres-leres ngartos paménta konsumén, anjeun kedah terang iraha aranjeunna milarian sareng kunaon. Dursasana sosial tiasa ngabantosan anjeun nyiapkeun kalénder eusi anu dioptimalkeun sateuacanna. 
  • Jumpstart Stratégi Kontén Anjeun sareng Ringkesan Eusi anu Dihasilkeun: Singkat ngawasa pemasar pikeun nyandak kaputusan anu langkung saé sareng ngahontal udagan pamirsa kalayan inpormasi berharga. Ringkesan Eusi Konduktor nuju ngembang, masihan anjeun langkung kalenturan pikeun nyiptakeun cerpen anu diperkaya dina skala dina skala Explorer.

Ringkesan Eusi Konduktor

Sawangan anu pangsaéna ngan ukur berharga sakumaha pangabisa anjeun pikeun nyiptakeun eusi anu saé sareng ngabagi pangaruhna. Konduktor Searchlight ayeuna nyayogikeun cara anu langkung gampang pikeun ngalacak, ngukur sareng ngabagi dampak pamasaran sareng tim sareng pamangku kapentingan, sahingga anjeun sadayana tiasa kéngingkeun - sareng cicing - dina kaca anu sami. 

  • Bengkel Karesep: Nyiptakeun sareng méré tag Workspaces anu penting - dasbor pelapor anu fleksibel, dina platform - salaku paporit pikeun pangsa gancang sareng gampang di tim, dina platform atanapi ngalangkungan email.
  • Jawaban Kecerdasan Box dina Wawasan Stream: Potongan corétan (atanapi kotak jawaban) ngagambarkeun kasempetan pikeun mérek anjeun janten langkung katingali dina Google. Kondéktor ningkatkeun urang kotak jawaban intél dina Insight Stream, newsfeed pamasaran organik di-platform kami. Tetep di luhur parobihan dina kapamilikan kotak jawaban anjeun, janten anjeun moal sono kana wawasan atanapi kasempetan pikeun kéngingkeun perumahan di Google.

Wawasan Workspace Konduktor

Inpormasi seueur teuing henteu ngan ukur masalah pikeun konsumén; éta masalah pikeun tim pamasaran digital ogé. Misi Konduktor nyaéta pikeun humanisasi pamasaran sareng kami yakin cara pikeun ngalakukeun éta nyaéta ngartos kabutuhan konsumén sareng masihan nilai pikeun anu milari jawaban online. Suite konduktor pikeun produk SEO nganteurkeun wawasan anu hadé kana konsumén tina mérek naon waé, dina industri naon waé sareng nguatkeun pemasar pikeun nyandak tindakan.

Seth Besmertnik, CEO & Co-Founder CEO

Ngajadwalkeun Demo Konduktor

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.