Como: Ngawangun Aplikasi Seluler kalayan henteu Konci

aplikasi mobile saluran

Langkung 6 milyar jalma gaduh aksés ka telepon sélulér. Konsumén sapertos kitu lapar pikeun eusi, nyayogikeun para pemasar kasempetan anu saé pikeun kalibet ku ngirimkeun eusi anu aya hubunganana. Kaseueuran pemasar nganteurkeun eusi sélulér ngalangkungan aplikasi. Aplikasi tahan banting, sok sayogi sareng sok apdét. Éta ngamungkinkeun para pemasar pikeun nganteurkeun eusi pokus khusus pikeun kabutuhan.

Nanging, nyiptakeun aplikasi sélulér anu saé anu narik perhatian pemirsa anu ditargetkeun langkung gampil tibatan dipigawe.

  1. Sedengkeun ambang kanggo nyiptakeun aplikasi sélulér kirang, paling seueur larutan pangembangan aplikasi anu parantos siap ngahasilkeun aplikasi cookie-cutter anu duanana statis atanapi henteu pikaresepeun. Nyiptakeun aplikasi anu beunghar anu menonjol meryogikeun katerampilan anu cukup.
  2. Industri pamekaran aplikasi dibagi-bagi. Ngembangkeun aplikasi agnostik platform masih henteu gampang.
  3. Aplikasi mobile sareng halaman wéb ngagaduhan syarat sareng kamampuan anu béda dibandingkeun sareng aplikasi asli. Pemasar kedah ngartos syarat unik sapertos kitu sareng ngalaksanakeun anu sami.

Como (saacanna Conduit) nawiskeun rangkeian alat ngawangun aplikasi sélulér. Pemasar tiasa nyiptakeun aplikasi dinamis pikeun aplikasi ios, Android, Windows Phone sareng Wéb nganggo HTML5 nganggo alat sapertos kitu. Gawéna gampang. Pemasarna ngan saukur kedah nyandak halaman wéb anu diperyogikeun, nyolok kana mesin Como sareng éta bakal nyiptakeun aplikasi sacara otomatis.

Kieu kumaha ngamimitian sareng Como:

3 Komentar

  1. 1

    Kuring nganggo Conduit pikeun ngawangun aplikasi pikeun klien kuring sareng éta sanés ngan ukur bug & janji kosong. Ngajauhan. Abdi malah henteu tiasa ngawitan ngémutan kumaha frustrasi dukungan sareng produkna. Sacara harfiah ngarasa scammed sanggeus gabung program reseller maranéhanana lajeng pernah meunang email sejen ngabales sanggeus éta.

  2. 2

    conduit téh pikareueuseun! naon runtah waktu. Kuring nyéépkeun jam ngarancang aplikasi kuring teras ningkatkeun rencana kuring sapertos anu ceuk maranehna. aranjeunna nyandak duit kuring dikirim ti payal na sanajan kuring milih mayar bulanan, aranjeunna ditambahkeun pilihan pembayaran reoccurring otomatis tanpa idin kuring. Kuring sadar ieu langsung kusabab aranjeunna henteu tiasa dipercaya. Nalika kuring ngabatalkeun pamayaran deui di kantor tukang paypal kuring, aranjeunna ngabatalkeun pamutahiran kuring sareng ngonci aplikasi kuring. lajeng, tinimbang ngalereskeun masalah, aranjeunna dikirim kuring excuses. ayeuna kuring keur disputing urus di paypal. Abdi henteu hoyong ngalakukeun bisnis sareng aranjeunna deui sareng aranjeunna mareuman kuring kana aplikasi mobile babarengan. padamelan anu saé! conduit kedah ngalakukeun dulur ni'mat sarta manggihan garis séjén gawé. Ieu penting pikeun kuring nyebarkeun kecap ka dulur ngeunaan kumaha maranéhna ngalakukeun bisnis jeung ngubaran konsumén maranéhanana jadi kuring bakal nyokot jumlah sarua waktu kuring digawé di aplikasi mobile kuring (24 jam) jeung ngeposkeun ieu unggal blog abdi tiasa manggihan. punten like sareng bagikeun supados urang tiasa ngeureunkeun kabiasaan ieu.

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.