Nilai sareng ROI tina Konperénsi

konperénsi anggaran

konperénsi anggaranKonperénsi anu munggaran kuring angkat nyaéta acara téknologi industri régional. Kuring mangrupikeun tukang listrik di koran sareng boss kuring henteu mayar éta. Janten kuring mayar jalan nyalira. Urang ngagaduhan sistem conveyor kalayan saklar jarak magnét éléktronik anu kedah ngagaduhan margin anu caket kana alat-alat anu bakal dibobok taun payun. Kami ngaliwat ratusan aranjeunna sareng masing-masing mangratus dolar. Dina acara éta, kuring mendakan perusahaan anu ngadamel susunan aranjeunna kalayan sagala bentuk, ukuran sareng setting jarak caketna. Kami diuji sénsor anu anyar, langkung mirah anu ngagaduhan celah anu langkung lega… sareng henteu kedah ngagentos deui.

Konperénsi éta nyalametkeun perusahaan urang puluhan rébu dolar, tapi bos kuring henteu nyéépkeun $ 20 atanapi langkung pikeun lebet. Éta pelajaran kahirupan pikeun kuring yén konperénsi saimbang beuratna tina emas. Janten alarm kuring aya seueur perusahaan anu bahkan henteu ngagaduhan anggaran pikeun ngiringan konperénsi régional, nasional atanapi virtual! Urang Zoomerang polling mingguan nunjukkeun yén langkung ti 25% teu ngagaduhan anggaran kanggo konperénsi naon waé! Konperénsi nyaéta mesin idéasi. Aranjeunna henteu ngan ukur ngagumbirakeun anjeun sabab anjeun dikurilingan ku batur sapagawean, aranjeunna ngeusian prosés pamikiran anjeun sareng ngajantenkeun anjeun mikir diluar kabut perusahaan anjeun.

  • Konperénsi nasional - jujur, kuring jarang angkat ka sési dina konperénsi nasional! Kuring nyéépkeun waktos kuring di aula vendor sareng leumpang bulak-balik ngahubungkeun sareng pamimpin industri. Sapeupeuting, anjeun tiasa mendakan kuring di unggal bar hotél anu tempatna sémah. Paguneman sareng pamimpin industri endah pisan. Upami anjeun ngantep padamel anjeun angkat ka konperénsi nasional, pasihkeun anggaran bar supados aranjeunna tiasa ngagaleuh prospek, anu ngajual, atanapi pamimpin industri atanapi dua inuman. Éta tempat gaib kajadian!
  • Konperénsi régional - upami anjeun hoyong katingali ageung sacara nasional, anjeun kedah ageung régional. Abdi resep sési ngarah dina konperénsi régional. Éta nyayogikeun kuring kasempetan pikeun nguji presentasi énggal kalayan pemirsa anu akrab sareng patepung bakat lokal. Kuring ngiringan sési dina konperénsi régional sareng sering ngaliwat inuman saatosna. Kadang-kadang sési rada samar atanapi salesy ... tapi biasana kuring jauh sareng inpormasi anu tiasa kuring anggo. Konperénsi ieu lumayan mahal, janten ROI langkung gampang dilakukeun.
  • Konperénsi maya - upami anjeun ngajual atanapi spéker, teu aya deui pangasilan anu hadé tibatan konperénsi maya. Jalma-jalma ngahadiran acara ieu pikeun diajar sareng mésér. Upami aranjeunna paduli kana pendukung spéker, aranjeunna bakal ngumbara kana konperénsi. Usaha anu kami kaluar tina konperénsi virtual (pikeun 2 perusahaan terakhir anu kuring damel sareng) luar biasa. Upami anjeun hadirin, éta pikaresepeun - anjeun tiasa angkat, balik, ningali unggal démo anu anjeun pikahoyong, sareng ngalaksanakeunana tina méja anjeun (atanapi dipan).

Teu aya konperénsi? Kuring jujur ​​sareng nétélakeun yén uteuk anjeun (atanapi upami anjeun bos ... uteuk pagawé anjeun) tos janten kabeurangan. Kaluar ti kantor sareng angkat dicandak deui! Upami anjeun janten bos, tangtangan karyawan anjeun datang deui sareng 3 strategi konci anu bakal ngatasi biaya perjalanan sareng biaya tikét. Upami anjeun padamel, janji ka bos anjeun yén anjeun bakal datang deui sareng 3 strategi konci anu bakal ngatasi biaya!

Pikeun milari konperénsi, kuring resep Plancast jeung Lanyrd. 3 konperénsi ageung anu kuring pikaresep BlogWorld Expo, Ngalibetkeun Webtrends, sarta Sambungan ExactTarget. Lokal didieu di Indiana, BlogIndiana nyaéta karesep. Sareng konferensi virtual - Abdi resep pisan Media Sosial Examiner acara sareng hiji ton batur!

Punten mairan sareng konferensi favorit anjeun sareng naha éta nasional, régional atanapi virtual!

3 Komentar

  1. 1

    Pos anu saé, Douglas. Konperénsi mangrupikeun cara anu luar biasa pikeun ngahubung sareng jalma anu dipikiran sami. Kuring teras-terasan datang deui ti aranjeunna anu ngaregepkeun sareng bungah pisan ngeunaan sambungan anu anyar anu kuring parantos dilakukeun. Kuring ogé biasana balik sareng sahanteuna hiji ideu anu ngagaduhan pangaruh penting pikeun bisnis kuring. Kuring ngadorong sadaya perusahaan pikeun mastikeun yén aranjeunna ngiringan kana konperénsi penting dina cerukna. 

  2. 2

    Kumisan ti kasempetan jejaring, anu saé harga panarimaan pikeun kaseueuran konperénsi, museurkeun usahana kana pasar nangtung khusus tiasa ogé produktif. CES saé pisan pikeun neuleumkeun diri kana téknologi pangénggalna sareng pangageungna pikeun konsumén, tapi sambungan dina konperénsi Podomoro daérah, salaku conto, tiasa masihan anjeun jalur jero ngeunaan pamasaran téknologi Podomoro, anu booming ayeuna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.