Conferize: Entong Leungiteun Konperénsi

masihan logo

Sigana mah unggal sababaraha minggu kuring keukeuh nalika kuring sono kana konperénsi anu sanés babaturan kuring anu nyarios atanapi hadir. Éta sanés kuring henteu nyobian tetep ...

Ngahaturkeun ngaharepkeun ngarobih éta ku tagline Entong sono Konperénsi sanés.

ngarujuk-douglas-karr

Aranjeunna parantos diterbitkeun a Manifesto dina situsna, 10 daérah dimana urang tiasa ningkatkeun konperénsi:

  1. Milarian online pikeun konferensi nyaéta cacad. Ngan ukur kitu upami anjeun nyobian nyaring hasil numutkeun lokasi, minat, basa sareng waktos. Éta mangrupikeun kategori kahirupan anu lengkep dimana pamilarian parantos gagal.
  2. Dina momen ieu anjeun sigana mah leungit dina konperénsi hébat dimana wae sareng anjeun henteu terang. Urang peryogi sistem anu langkung saé pikeun aktip ngajaga urang dina kalang. Daripada milarian konperénsi konferensi anu relevan kedahna mendakan urang.
  3. Lolobana jaba konperénsi ngajantenkeun urang karaos sapertos taun 1999, sareng éta henteu pernah gampang nyiptakeun pangalaman pangguna anu hébat online. Kumaha carana urang sasak gap jelas ieu antara panitia sareng téknologi?
  4. Kalayan kirang waktos sareng artos sayogi pikeun padamel rata-rata éta hartosna urang sering kapaksa ngalirkeun konperénsi anu leres-leres urang hoyong hadir. Tapi kumaha urang sacara efektif tiasa nyandak bagian dina konperénsi tanpa aya didinya? Kalayan kamajuan dina hubungan jauh ieu kedah tiasa janten ayeuna.
  5. Éta sesah teuing kénging aksés kana élmu dihasilkeun sareng dipidangkeun dina konperénsi. Anjeun tiasa mendakan potongan-potongan nyebar di wéb, dina jaringan sosial, dina koropak-koropak sareng dina hard drive. Tapi dimana anjeun kéngingkeun gambar lengkep sareng mendakan naon anu anjeun leres-leres milari?
  6. Dina budaya berpendidikan urang kamungkinan hiji jalma terang langkung seueur tibatan ramé na 200 janten langkung alit unggal dinten. Kumaha urang tiasa nganggo téknologi pikeun panén hikmah koléktif tina sagala pikiran anu saé anu hadir dina konperénsi salajengna?
  7. Dinten ayeuna anjeun biasana henteu terang saha anu badé konperénsi dugi ka anjeun leres-leres aya. Sareng saatos konférénsi anjeun sering gagal nyambungkeun deui sareng jalma anu anjeun pendakan. Pasti kedah aya jalan anu langkung saé.
  8. Pikeun jalma réa tiasa hésé ngan ukur leumpang nepi ka jalma teu dikenal sareng ngawitan nyarios. Naha urang henteu tiasa ngagaduhan sistem dina tempat anu urang sanggup ngamimitian paguneman sateuacan konperénsi, teras teraskeun dina konperénsi sareng bahkan saatos réngsé?
  9. Komo nalika urang sacara fisik nampilkeun bagian tina perhatian urang terus-terusan didamel kana kahirupan urang online. Kumaha carana urang ngajantenkeun ieu hal anu saé dina rohangan konperénsi? Sareng kumaha urang nyiptakeun hartos dina noise digital anu sering sigana mendung kaayaan pikeun diajar jero?
  10. Iraha konferensi tiasa suksés? Kumaha cara ngukur ieu dampak leres tina konperénsi a, boh pikeun panitia, panyatur, tempat sareng hadirin? Pikeun unggal dolar anu dihasilkeun dina konperénsi kami kedah terang pangasilan bersihna.

Ngadaptarkeun na tuturkeun kuring dina Conferize supados kuring terang konperénsi anu anjeun hadiri, anjeun terang dimana kuring nyarios, sareng urang tiasa saling terang!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.