Pangakuan tina Pemasar SEO

pangakuan seo

Optimisasi mesin pencari mangrupikeun salah sahiji optimasi pamasaran, sareng tiasa janten ngabingungkeun sareng didamel salaku tanda parkir di New York City. Aya seueur pisan jalma anu nyarios sareng nyerat ngeunaan SEO sareng seueur anu saling kontradiksi. Kuring ngahontal kontributor luhur di komunitas Moz sareng naroskeun ka aranjeunna tilu patarosan anu sami:

  • Taktik SEO naon anu dipikacinta ku sadayana anu saleresna teu aya artos?
  • Taktik SEO kontroversial naon saur anjeun anu saleresna berharga?
  • Ayeuna, naon mitos SEO pangageungna?

Sajumlah téma anu jelas sareng aya sakedik kontradiksi antara para ahli, janten kuring bakal ngantep anjeun narik kasimpulan anjeun nyalira, anu kuring arepkeun anjeun bagikeun dina bagian koméntar ieu di handap.

Taktik SEO naon anu dipikacinta ku sadayana anu saleresna teu aya artos?

Jigana dunya SEO saéstuna parantos rada canggih tina telat. Aya sakedik taktik anu dianut ku rupa-rupa lapangan anu leres-leres henteu kapake. Kitu cenah, kuring pikir salah sahiji taktik nyebar anu kedah maot nyaéta unpersonalized, cold-outreach pikeun blogging tamu. Seueur-seueurna pamundut ieu henteu leres dilakukeun sareng kuring curiga yén nalika aranjeunna nampi réspon, éta sering tina situs anu mana anjeun teu hoyong janten tamu posting. Rand Fishkin, Moz

link wangunan. Kuring pernah konyol pikeun kuring nyéépkeun langkung seueur waktos dina taktik ngawangun tautan teras dina nyiptakeun kontén dina mimitina. Kuring kantos nyarios sapertos ngadorong batu buleud naék gunung. Kalayan usaha, éta bakal naék gunung, tapi gravitasi bakal teras-teras nempatkeun éta tempat asalna. Jantenkeun halaman anjeun langkung saé tibatan halaman sanés dina wéb ngeunaan mata pelajaran anu sami, atanapi henteu nyebarkeunana. Sok jalan. Henteu aya upaya nyiptakeun post-content. Patrick Sexton, tuang Bot

Aya sakedik hal anu leres-leres henteu berharga; sadayana ngagaduhan tempat. Kalayan nyarios yén, nambihan situs anjeun kana a diréktori buta disebat PR6links4U.biz ayeuna parantos ngalih ngalangkungan henteu kapake kana alam bahaya. Kuring ngarasa nyaman mamatahan jalma pikeun henteu pernah nambihan situsna kana diréktori naon waé anu ngamungkinkeun saha waé nambihan inpormasi nyalira tanpa moderat. Phil Buckley, Curagami

tamu Blogging. Abdi henteu bakal némpél ieu ku tongkang tongkang ayeuna, tapi ngan ukur dimana ngawangun link. Masih aya manpaatna pikeun ieu, tapi jalma ngan ukur kedah kaluar tina pola pikir yén ieu henteu deui mangrupikeun cara pikeun kéngingkeun tautan. Andy Drinkwater, iQ SEO

Pribadi, kuring mikir éta pamasaran eusi mangrupikeun taktik anu teu aya artina - nalika dianggo nyalira (hé katingalina, jawaban cop-out). Kuring ningali seueur teuing jalma anu ngadopsi "ngawangun éta sareng aranjeunna bakal sumping" pendekatan kana kontén, numana aranjeunna nempatkeun kontén di ditu di dinya teras waé linggih dina buritna ngaharepkeun tautan, saham sareng hasilna. Ngan éta henteu tiasa dianggo sapertos kitu. Anjeun leres-leres kedah proaktif sareng kumaha anjeun masarkeun kontén sareng idéalna, sateuacan anjeun ngahasilkeun konténna, anjeun kedah nempatkeun panalitian pikeun ngan ukur mendakan ide-ide poténsial, tapi jalan-jalan nyebarkeun poténsial. Salah sahiji tulisan pamasaran kontén anu pangsaéna anu kuring kantos tingali dina sababaraha taun terakhir nyaéta Pitunjuk Dev Devs Palanggan pikeun ngaretas Google News, masihan anjeun panduan anu hadé pikeun milari panulis anu ngaliput topik anjeun khusus dina waktos anu kapengker sareng panginten hoyong deui. Upami anjeun ngagabungkeun pamasaran kontén sareng panilitian anu pas, éta tiasa tina teu aya artos dugi ka harga. Tom Roberts

Kuring sigana bakal nyarios Meta Keywords tiasa janten sakedik hargana. Sababaraha wébmaster masih resep spamming lapangan ieu. Pikeun Bing aranjeunna tiasa ngahasilkeun nilai kanggo Google Abdi nyarios nilai anu kawates pisan. James Norquay, Média Kamakmuran

Seueur jalmi luncat kana taktik SEO panganyarna, henteu paduli naon éta ngan saukur sabab éta anu paling dikaitkeun, tapi tanpa leres-leres mikiran éta dina kontéks situs sareng mérek anu aranjeunna damel. PR Digital tiasa langkung épéktip pikeun sababaraha tempat dibanding anu sanés, contona. Naséhat kuring nyaéta pikeun salawasna ningali sadaya taktik anu dimimiti mimitina tapi teras dikedalkeun dumasar kana poténsial pangasilan dina jero Ecological khusus éta. Simon Penson, Zazzle

Abdi henteu bakal nyarios kitu rel = pangarang sia-sia, sigana éta bakal luar biasa berharga di mangsa hareup, tapi kuring pikir éta lain faktor utama di momen. Ayeuna waktuna ngawangun yayasan, éta henteu acan waktosna ningali hasilna. Danny Dover, Lifelisted.com

Taktik SEO kontroversial naon saur anjeun anu saleresna berharga?

Seueur SEO henteu malire ngalakukeun hal-hal anu ngajantenkeun aranjeunna numbu nofollow, tapi kuring yakin aya nilai ageung di tumbu nofollow anu tiasa ngirim patalimarga anu mumpuni. Rand Fishkin, Moz

Kuring henteu yakin éta kontroversial mangrupikeun kecap sipat anu pas pikeun ngajelaskeun ieu tapi tamu posting pastina daérah anu, dina nyanghareupan éta, parantos dimaénkeun ku Google sareng anu sanés nembé. Nyatana, masalahna sanés ku posting tamu, anu pikeun kuring nyaéta seni nyiptakeun sareng ngabagi eusi anu hébat sareng situs anu aya hubunganana, tapi tibatan taktik "spammy" anu ngan saukur dilabélan ku moniker anu sami. Hal ieu parantos janten kasus anu nyiptakeun eusi anu murah, teu kabaca sareng mayar situs anu kirang kualitas pikeun nempatkeunana kalayan tautan mangrupikeun prakték anu goréng sareng kedah dieureunkeun, tapi éta sanés posting tamu, éta spam. Simon Penson, Zazzle

blogging tamu. Tanpa ragu, tina sudut pandang gedong brand sareng sudut pandang pemirsa anu anyar teu aya anu langkung saé. Upami alesan anjeun ngalakukeun éta ngan ukur pikeun tautan, tong ngaganggu, tapi upami tujuan anjeun pikeun ngadidik sareng ngagumbirakeun pamiarsa maka anjeun bakal ningali hasil bisnis anu positip. Phil Buckley, Curagami

Aya seueur didieu, janten kuring milih anu ngagaduhan jalma-jalma linggih dina dua sisi pager - sareng sababaraha di jerona! Peunteun Peunteun Halaman mangrupikeun salah sahiji daérah anu ngagaduhan perasaan campuran antara anu aya dina dunya téknis SEO. Nanging, ieu kedah diurus sacara ati-ati sabab anjeun henteu hoyong tungtungna aya masalah nalika Googlebot sumping nganjang. Lereskeun, sareng pastina aya manpaat anu bakal dipilari. Andy Drinkwater, iQ SEO

Abdi kedah nyarios tamu posting, éta mangrupikeun salah sahiji cara anu paling berharga pikeun kéngingkeun mérek sareng dalil anjeun dina payuneun pemirsa anu langkung ageung atanapi anu sanés anu parantos anjeun kagungan. Nalika kuring damel pikeun penerbit kuring sering kéngingkeun ideu tamu tamu anu pikareueuseun sareng / atanapi pitches. Anjeun kedah teras-terasan mawa kaulinan 'A' anjeun, atanapi sahenteuna coba. Martijn Scheijbeler, Wéb Salajengna

Kaleresan, sadayana taktik éta anu dilabélan salaku topi hideung, upami topi mangrupikeun hal anjeun, ngagaduhan sababaraha nilai. Iwal ti ilegal pisan (exploits plugin Joomla, abdi ningali anjeun), anjeun tiasa - sareng kedah - ningali nilaina sadaya taktik éta, naha jaringan blog, panyéwaan tautan, alihan atanapi bahkan spam mode lami anu saé . Alesan naha sababaraha SEO masih nganggo taktik ieu sabab masih jalan. Aranjeunna masih ngahasilkeun pendapatan. Pasti, situs-situs pamustunganana bakal dihukum tapi upami anjeun ngerjakeun anggaran sareng labur anjeun dina investasi, anjeun masih tiasa nguntungkeun.

Ayeuna, upami anjeun mikir ngawangun mérek sareng ngamajukeun halaman wéb éta sareng hoyong ngagunakeun taktik sapertos kieu, anjeun kedah ditémbak. Upami anjeun pikir anjeun tiasa résiko ngabahayakeun ayana online brand anjeun ku ngagunakeun metode SEO anu tiasa ningali anjeun dihukum sareng deindexed, anjeun kedah kaluar tina permainan SEO sadayana. Anjeun bodo, anjeun awon sareng teu gaduh rerencangan. Sabalikna, ngasingkeun tés sareng ngalaksanakeunana dina situs anu lengkep sareng panginten dina grup kecap konci anu lengkep pisan. Pasang sababaraha cara pikeun nguji. Ukur biaya, rangking, patalimarga sareng kalungguhan. Sakumaha seueur artos anjeun nanem modal? Sabaraha waktosna? Naha éta patut?

Pikirkeun sapertos departemén R&D - salaku pemasar, urang ngahutang ka perusahaan urang pikeun ngajajah unggal kamungkinan jalan anu tiasa ngahasilkeun pendapatan. Ngan ukur sababaraha cara ieu tiasa ngalakukeun éta. Atanapi aranjeunna tiasa henteu giat sacara finansial. Atanapi aranjeunna tiasa gagal sadayana. Intina nyaéta pikeun nguji sareng ningali naon anu cocog pikeun anjeun. Ngaleungitkeun labél sareng prasangka sareng buka data. Tom Roberts

Sanaos éta ngan ukur kontroversial, kuring masih percanten domain pertandingan pasti (EMD's) sareng domain pertandingan parsial ngagaduhan nilai SEO. Éta henteu hartosna anjeun moal tiasa réngking payuneun batur anu ngagaduhan EMD upami anjeun henteu gaduh. Éta hartosna aya sababaraha nilai upami anjeun tiasa kéngingkeun EMD atanapi PMD. Robert Fisher, Présidén, drumBEAT Marketing

Mah sigana bakal nyarios wébmaster ngawangun domain murag sareng ngajantenkeunana janten situs apiliasi, éta strategi anu masih tiasa dianggo, upami profil tautan na bersih. Nanging nalika wébmaster skala dina gelar anu ageung Google tiasa ngusap éta sareng anjeun ningali ieu kajantenan sering-sering. Acan, anjeun ngaraoskeun afiliasi anu ngan ukur hoyong ngasilkeun artos. James Norquay, Diréktur Konsultasi, Média Kamakmuran

Ayeuna mimiti katingalina Adwords méakkeun sabenerna boga pangaruh kana organik. Saur kuring henteu langsung dikaitkeun tapi jelas tina susunan data kuring yén éta aya hubunganana. Ieu béda ti bahkan sataun katukang nalika korélasi teu jelas. Nalika Google mimiti ngaraos langkung seueur tekanan ti raksasa média sosial, masuk akal yén aranjeunna bakal ngaleupaskeun kabijakan nyalira ngeunaan tembok departemén internal. Danny Dover, Lifelisted.com

Ayeuna, naon mitos SEO pangageungna?

Aya seueur mitologi anu ngawangun alus, eusi unik kedahna saé kanggo kéngingkeun rangking. Éta henteu janten hal anu lami, sareng anu cukup pikeun dirangkak sareng diindéks sanés hartosna cekap pikeun pangkat. Upami anjeun henteu ngahasilkeun hasil anu pangsaéna dina 10 top, naha Google kedah pangkat anjeun? Rand Fishkin, Moz

yen posting tamu parantos maot! Sareng ogé éta SEO badé kaluar. Ngawangun pemirsa nilai ngalangkungan pamilarian organik henteu musna dina waktos anu enggal sareng upami éta anu dilakukeun ku SEO maka éta di dieu pikeun cicing. Taktik anu diperyogikeun pikeun menangkeun ayeuna tiasa kalebet disiplin anu sanés tapi bagian téknisna tetep sami pentingna dina memaksimalkeun ROI tina saluran. Simon Penson, Zazzle

Mitos SEO pangageungna dina sirah kuring nyaéta SEO langkung efektif tibatan desain sareng kagunaan. SEO mangrupikeun bagian leutik tina naon anu ngajantenkeun situs dianggo, sanés bagian ageung. Patrick Sexton, tuang Bot

Nalika batur nyarios 'SEO situs abdi' naon anu leres ditarjamahkeun nyaéta, Kuring henteu terang kumaha janten relevan dina wéb sareng peryogi bantosan. SEO sanés a ngudag mandiri naon deui. Upami anjeun ngagaduhan jalmi SEO anjeun dina hiji sisi, unggal aspék sanés ayana digital anjeun bakal sangsara. Diagram Venn SEO ayeuna tumpang tindih sareng panulis, grafik, hubungan masarakat, video sareng R&D. Phil Buckley, Curagami

Éta panggunaan tag Meta kata kunci nguntungkeun atanapi Kapadetan keyword. Candak pilihan anjeun ti salah sahiji ieu. Tag Meta keyword parantos diuntungkeun ku Google ti sababaraha taun ka pengker, sanaos aya anu nyebatkeun yén aranjeunna ngagaduhan kauntungan minor dina Bing - tapi éta minor. Kéngingkeun Kata Kunci Density anu leres dina hiji halaman ogé mangrupikeun salah sahiji anu kaleungitan sadaya kauntungan sababaraha taun ka pengker, nanging dina e-mail spammy anu urang sadayana kéngingkeun ti perusahaan SEO 'internasional' ieu, aranjeunna masih nyarioskeun hal ieu. Barangkeun halaman anjeun pinuh ku kecap konci ayeuna, sareng anjeun bakal langkung seueur ngarugikeun tibatan anu saé. Andy Drinkwater, iQ SEO

Anu anjeun henteu kedah réngking lagu sabab aranjeunna dipersonalisasi ayeuna-ayeuna sareng anu sanés teu percanten. Sababaraha SEO hébat parantos nyerat ngeunaan ieu kumargi 'henteu disayogikeun' parantos diluncurkeun naha anjeun kedah ngalacak aranjeunna: sacara umum aranjeunna masihan gambaran anu saé ngeunaan kumaha anjeun dina mesin pencari. Kuring satuju pisan sareng aranjeunna, éta masihan anjeun wawasan anu hadé dina posisi anjeun ayeuna di pasar sareng nyayogikeun kami ogé data anu berharga pikeun pesaing poténsial nalika kami ngagabungkeun ieu sareng usaha panilitian kata kunci. Martijn Scheijbeler, Wéb Salajengna

yen SEO sadayana anu anjeun peryogikeun. Aya persépsi umum yén anjeun nyewa perusahaan SEO anu saé sareng aranjeunna bakal ngabantosan anjeun ngadamel jutaan dolar dina sababaraha bulan sareng ieu saleresna mitos paling umum di industri urang. Kuring yakin pertumbuhan bisnis gumantung kana sababaraha faktor anu béda anu kalebet kualitas layanan atanapi produk, nilai mérek, parobahan pasar, pamasaran, palanggan sareng seueur deui. SEO ngan ukur salah sahiji bagian pamasaran. Moosa Hemani, SEtalks

Hal anu kuring sering nyarios ka jalma-jalma énggal pikeun SEO nyaéta henteu percanten kana sagala rupa. Éta pikeun henteu nyandak kecap Google salaku injil sareng henteu percanten kana unggal tulisan blog SEO anu anjeun baca. Kaleresan nyaéta, seuseueurna tulisan blog SEO leres-leres bollocks. Kaseueuran mangrupikeun téori, seueur pisan fiksi - seueur blogger SEO henteu terang iraha pikeun cicingeun sareng seueur di antara aranjeunna henteu bakal terang rendah haté upami éta luncat sareng pencét aranjeunna dina raray (anjeun tiasa ngémutan sorangan naha anjeun ningali ieu ironis, atanapi meta).

Pikeun jalma-jalma di industri, kuring sigana Pangarang Réngking mangrupikeun mitos, sahenteuna ku cara seueur blogger SEO yakin éta tiasa dianggo. Naséhat kuring pikeun nyingkahan sadaya gangguan sareng maca naon anu diaku ku Bill Slawski sareng Mark Traphagen ngeunaan hal éta - sahenteuna anjeun bakal kéngingkeun kanyaho anu saé sareng henteu kasimpulan liar. Tom Roberts

Éta seuseueurna jalma anu nyarios aranjeunna atanapi perusahaanna nyaéta parusahaan SEO profésional saleresna mah. Seueur mayoritas firma anu ngaku élmu SEO ngagaduhan, pangsaéna, 10 atanapi 11% pamahaman SEO. Robert Fisher, drumBEAT Marketing

Mitos SEO pangageungna nyaéta jalma-jalma anu mikir mayar $ 1 juta PPC saleresna bakal ngabantosan kampanye SEO anjeun. James Norquay, Média Kamakmuran

Mitos SEO pangageungna ayeuna nyaéta SEO hirup sareng kuat. Nyatana, langkung hésé janten épéktip sareng SEO tibatan anu tiheula. Sapopoé, SEO janten saluran pamasaran organik anu kirang kuat. Danny Dover, Lifelisted.com

Éta lamun ngalakukeun PR atanapi pamasaran kontén sareng kéngingkeun réngking link nilai tinggi bakal sumping tanpa tautan téks jangkar. Éta ngan ukur sapotong teka-teki SEO. David Konigsberg, Target Optimal

Jawaban di luhur parantos diédit sakedik kanggo kajelasan sareng karingkihanna.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.