Manajemén siklus hirup Kontrak Conga: Ngaronjatkeun Kekecapan Penjualan Kalayan Otomatis Alur Kerja Dokumén

Conga - Manajemén siklus hirup Palanggan

Ngalaksanakeun bisnis anu asa teu aya gesekan pikeun konsumén dina nyanghareupan pasar anu ningkat dina pajeulitna henteu gampang dilakukeun. Kaahlian Conga sareng suite solusi komprehensif pikeun operasi komérsial - prosés sakitar Konpigurasikeun Harga Quote (CPQ), Manajemén siklus hirup Palanggan (CLM), sareng Dokumén Digital - ngabantuan usaha ngungkulan pajeulitna ku kapercayaan ngarah tiasa nyayogikeun pangalaman palanggan anu teu aya gesekan sareng ngagancangkeun pendapatan.

Kalayan Conga, usaha langkung gancang gerak pikeun nyumponan kabutuhan konsumén ayeuna bari ningkatkeun agility pikeun nyiapkeun énjing anu teu pasti. Conga's Digital Document Transformation Suite dirancang pikeun damel sareng campuran téknologi perusahaan anjeun sareng ngahijikeun langsung sareng CRM anjeun. 

Naon Manajemén Siklus Daur Kontrak?

Manajemén Kontrak Lifecycle mangrupikeun proaktif, manajemen metodis tina kontrak ti inisiasi ngalangkungan pangajén, patuh, sareng pembaruan. Ngalaksanakeun CLM tiasa nyababkeun paningkatan anu signifikan dina ngahémat biaya sareng épisiénsi. 

Wikipedia

Manajemén Siklus Conga Kontrak

Conga CLM mangrupikeun tungtung-to-end manajemén siklus hirup kontrak Solusi (CLM) anu ngeureunkeun jaman prosés kontrak manual sareng disjointed sareng nganteurkeun pangalaman anu langkung saé pikeun konsumén internal sareng éksternal. Conga CLM ngadorong kaunggulan kontrak dina skala, ngirangan waktos siklus, ningkatkeun hasil negosiasi, sareng ngirangan résiko. Diwangun dina awan, Conga mulus nyambung sareng solusi CRM pikeun mempermudah operasi komérsial. Conga ngawasa sadaya departemén dina perjalanan pikeun ngahontal kaunggulan komérsial. 

Suite solusi komprehensif Conga nguatkeun pendapatan, operasi, sareng tim hukum pikeun nanganan karumitan bisnis kalayan gampang. Kami aya pikeun ngabantosan ngagancangkeun bisnis, ngalancarkeun operasi, sareng ngarobih pangalaman pelanggan. Kalayan solusi pikeun ukuran bisnis naon, kami komitmen pikeun nohonan usaha persis dimana aranjeunna nempatkeun visi anu langkung jelas pikeun dimana aranjeunna badé ka payun.

Frank Holland, CEO Conga

Conga CLM mangrupikeun alat manajemén kontrak pangheulana ngalayanan sadaya tingkatan kurva kematangan ti novice dugi ka ahli pikeun sadaya kontrak. Pasar hukum henteu pernah ngagaduhan tawaran tunggal tina low-end ka high-end kurva kematangan. Hasilna, Conga CLM henteu ngan ukur saé pikeun perusahaan anu ngembang pesat, tapi kamampuan kelas perusahaan ayeuna sayogi pikeun usaha SMB / sedeng kalayan sakedik biaya. 

Pangguna salesforce tiasa ngatur kontrak langsung dina aplikasi bari ngajadikeun otomatis manajemén siklus hirup kontrak (CLM) ti saprak didamel dugi ka tanda tangan. Henteu ngan éta, tapi tim penjualan anjeun tiasa nyimpen sareng ngatur kontrak tanpa wates, ngahasilkeun laporan, ngalacak interaksi, sareng seueur deui.

Kontrak Conga dina Salesforce

Conga Dokumén Aliran Kerja

Conga Documents nyederhanakeun sareng ngamaksimalkeun dokumén sadidinten kritis bari ngabébaskeun tanaga kerja pikeun ngalakukeun langkung seueur deui. Organisasi tiasa langkung gampang sareng éfisién nyiptakeun, ngatur, kolaborasi, sareng eSign sadaya dokumén anu penting pikeun bisnis.

Otomatisasi ngalaksanakeun prosés sareng ngaleungitkeun léngkah pangguna anu tiasa ngakibatkeun kasalahan, ngahémat waktos anu berharga, sareng naekeun épisiénsi sareng produktivitas. Kamampuan eSignature anu aman, terintegrasi ngajantenkeun langkung gampil tibatan kantos namatkeun bisnis-kritis, dokumén ngariung sacara sah ti lokasi mana waé. Kalayan solusi Conga Documents ', siklus bisnis dijamin langkung gancang. 

Conga Dokumén Aliran Kerja

Naon Konpigurasikeun, Harga, Quote (CPQ)?

Konpigurasikeun, parangkat lunak harga harga mangrupikeun istilah anu dianggo dina industri bisnis-ka-bisnis (B2B) pikeun ngajelaskeun sistem parangkat lunak anu ngabantosan anu ngajual ngadugikeun produk anu rumit sareng tiasa dikonfigurasi. 

Wikipedia

Conga Konpigurasikeun, Harga, Solusi Quote

Conga CPQ nyaéta a Konpigurasikeun harga harga Solusi (CPQ) anu nungtun tim penjualan pikeun nyusun sareng ngaoptimalkeun nawaran ku ngawasa penjual pikeun milih campuran produk sareng jasa anu paling saé (langganan, jasa pasar, sareng jasa propésional) tina katalog universal. Conga CPQ teras ngonpigurasikeun solusi, ngaéksekusi modél harga, sareng ngahasilkeun harga anu optimal pikeun kéngingkeun tawaran. Conga CPQ ngagampangkeun pangalaman jual tina kasadaran sareng hajat mésér ngalangkungan aksi pamésér, ngabantosan organisasi ngahontal kaunggulan komérsial ku nguatkeun tim penjualan supados langkung épéktip kalayan kirang waktos.

conga cpq

Téknologi conga ngaktipkeun usaha tina unggal ukuran, di sadaya industri di panjuru dunya, pikeun ngadigitalkeun dokumén sareng kontrak anu ngajantenkeun bisnisna dijalankeun. Hasilna ngahasilkeun tabungan biaya, margin kauntungan anu langkung saé, aksés langkung gancang kana produk sareng jasa, sareng kagancangan bisnis.

Mangpaat Conga sareng Metrik

Kéngingkeun Demo Kongo

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.