Wilujeng ka Jim Cota sareng Tim di RareBird!

Baheula, kuring kantos nyerat ngeunaan kesederhanaan sareng keindahan desain RareBird dina email sareng desain wéb. Kuring resep pisan padamelanna sareng kersa ngabantosan batur sacara lokal sareng industri (sapertos kuring!) Jim Cota ngan ukur bodo hébat sareng aranjeunna pantes sagala kasuksésan di dunya. Kuring patepung sareng Jim ngalangkungan sobat Pat Coyle sareng damel sareng anjeunna sakedik nalika kuring atos TargetTarget.

Tim Jim kasohor sareng aranjeunna ayeuna ngagaduhan perhatian anu aranjeunna pantes:

Langka Manuk Langka di Indianapolis, Inc. parantos ngahargaan opat 2007 WebAwards ku Asosiasi Pamasaran Wéb, kalebet panghargaan luhur pikeun "Situs Balanja Pangsaéna." WebAwards mangrupikeun persaingan pangajén Internét anu utama anu nangtoskeun pamekaran situs wéb ngalawan standar kaunggulan Internet anu teras-teras ningkat sareng ngalawan situs peer dina hiji industri.

Kalayan rébuan entri ti langkung ti 40 nagara, WebAwards netepkeun standar kaunggulan ku ngaevaluasi situs wéb sareng nangtoskeun patokan dumasar kana tujuh kriteria penting pikeun ngembangkeun halaman wéb anu suksés, kalebet desain, inovasi, kontén, téknologi, interaktivitas, navigasi sareng gampang tina panggunaan.

Ieu daptar Listing sareng Situs anu ngahasilkeun aranjeunna:

  1. Situs Balanja Pangsaéna - Gilchrist & Soames
  2. Wéb Pinunjul - Franck Muller
  3. Standar Pendidikan kaunggulan - Sistem Pembelajaran Kanselir
  4. Standar Médis kaunggulan - EHOB, Inc.

RareBird

ucapan salamet Rarebird! Pantes!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.