Kumaha Perusahaan Anu Nyambung Bakal Nyiptakeun Pasar Kaamanan Identitas $ 47B

Screen Shot 2014 07 08 di 11.24.05 AM

Dina taun kamari, rata-rata biaya perusahaan ngalanggar biaya $ 3.5M, anu 15% langkung seueur tibatan taun sateuacan. Hasilna, CIO milarian cara pikeun ngajaga data perusahaan na kajaga bari ngaminimalkeun leungitna produktivitas pikeun padamel. Idéntitas ping nampilkeun kanyataan ngeunaan pasar kaamanan idéntitas sareng nawiskeun solusi pikeun kumaha perusahaan tiasa ngaktipkeun aksés aman dina infographic di handap.

Pelanggaran data gaduh pangaruh anu négatip pisan dina séntimén palanggan kana mérek; hiji slip kaamanan tiasa ngancurkeun reputasi perusahaan. Kaamanan awan, sapertos Next Gen Identity, ngamungkinkeun perusahaan ngaktipkeun aksés aman kana aplikasi naon waé tina alat naon waé, dimana waé. Kusabab épéktipitasna, kaamanan Gen Gen Salajengna diperkirakeun bakal ningkat 7X di 2014. Diprediksi bakal tumuh tina $ 6B dimana ayeuna, dugi ka $ 47B ku 2017. Jaga data anjeun aman sareng konsumén anjeun bagja ku jaringan awan anu terdesentralisasi, tibatan firewall.

Ping Identity Connected Perusahaan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.