Nyambungkeun Titik

sambungkeun titik-titik

Naha anjeun ngajual produk, ngadorong halaman wéb, atanapi pamasaran jasa anjeun ... sadayana urang gaduh tilu titik dina sketchpad kami… akuisisi, palaksanaan, sareng ingetan.

Pikeun waktos anu lami, masing-masing titik-titik ieu diatur sacara mandiri. Kami bahkan ngatur departemén kami anu unik pikeun masing-masing titik:

  1. Departemen Penjualan - pikeun akuisisi.
  2. Departemen Produksi sareng Operasi - pikeun dijalankeun.
  3. Dinas Pelayanan Pelanggan - kanggo ingetan.

Pagawe anu Henteu Disambungkeun

Indikator kinerja konci, anggaran, bonus sareng manajemén titik-titik ieu dipasrahkeun ka pamimpin anu nyéépkeun kahirupan sapanjang taun. Beuki museur kana visi sareng pangalaman aranjeunna, beuki kami ngahargaan kapamimpinan aranjeunna. Pikirkeun waktos terakhir anjeun nyarioskeun saatos wawancara ... 'aéh, anjeunna ngan ukur kami ngabutuhkeun. Anjeunna sampurna ngepas.

Anjeun parantos ngembangkeun ekspektasi ngeunaan kumaha anjeun hoyong juru éta tibatan mikiran kumaha anjeun tiasa ngagedekeun sumber!

Jurusan anu dipegatkeun

Kuring parantos nyaksian éta mimitina sareng anjeun ogé! Penjualan damel atos sareng kantong konsumén anu hébat ngan ukur tiasa ngirangan kapercayaan dina prosés palaksanaan. Di hiji perusahaan anu kuring damel, tim penjualan bakalan nyéépkeun sababaraha bulan sareng taun ngawangun hubungan sareng klien - teras pasihkeun ka kami saatos makalahna ditandatanganan tanpa aya kecap.

Palayanan Pelanggan asup janten émutan ... konsumén ambek sabab harepan henteu pernah kacumponan. Departemen Palanggan mangrupikeun MacGyver perusahaan, narik pin bobby sareng permén karét pikeun ngajaga konsumén senang (atanapi sahenteuna tetep jempé). Éta sadayana ngeunaan ingetan dina waktos ieu sabab langkung mirah pikeun ngajaga aranjeunna mendakan anu énggal!

Produksi hilap kana sadayana ... aranjeunna pikir palanggan jasa éta ngan kebat whiners sareng departemen penjualan kedahna di luar sana anu ngajual naon anu urang gaduhna tibatan anu diperyogikeun pelanggan. Geulis geuwat sadayana ngan ukur ngagorowok sareng silih gorowok sabab éta hiji-hijina cara pikeun ngalakukeun bisnis.

Sambungan Nyayogikeun Jalan

Gawe kana koneksi nyaéta dimana anjeun kedah mimitian. Pelepasan ti tim Penjualan anu parantos ngawasa hubungan sareng ngalaksanakeun solusi anu leres dina jangka waktos anu pas tiasa ngajantenkeun béntenna bahkan ngajantenkeun pahlawan asli perusahaan anjeun, Jasa Pelayanan Pelanggan, henteu perlu.

Upami perusahaan anjeun ditakdir tetep dijaga dina hirarki departemén anu parantos aya ti saprak Model-T angkat ka pasar, sahenteuna nyayogikeun alat pikeun ngabagi, nyerah, ngadidik, sareng damel sacara lintas fungsi. Naha anjeun nyewa pamimpin anu terang kumaha nyebrang wates? Naha aranjeunna ngagaduhan pangalaman di buruan tukang batur? Kasuksésan palanggan anjeun gumantung ka dinya - sareng ogé bisnis anjeun.

Perusahaan Leutik

Naha aya kabeneran yén pertumbuhan paling ageung di perusahaan nalika ngamimitian? Éta sanés produk atanapi jasa - sering kali tim anu nempatkeun éta sadayana. Di mana kuring damel, Sutradara Penjualan sering ngabantosan kuring pikeun marios sareng ngungkulan skenario klien ... sareng kuring pendak sareng anjeunna unggal dinten kanggo kéngingkeun pamahaman anu jelas ngeunaan naon anu di pilari ku prospek.

Anjeunna nyéépkeun kaseueuran dinten sareng tim Manajemén Akun kami - ngajantenkeun aranjeunna ngartos naon anu diperyogikeun ku klien yén anjeunna dibawa. Henteu sadayana ngahargaan éta, tapi kuring yakin! Wengi ayeuna CEO kuring ngatur telepon pangrojong sareng macét sareng salah sahiji telepon dukungan anu langkung khas. Pangalaman éta berharga pikeun kuring salaku Diréktur Téhnologi kumargi anjeunna sacara pribadi nyaksian kaayaan.

Kuring henteu yakin kuring bakal caket nalika urang lirén dina usaha masing-masing. Abdi resep damel kanggo perusahaan alit sareng resep kanyataan yén tim kami ketat pisan. Kami henteu paduli ngeunaan wilayah - ngan saukur kasuksésan.

Malah dina Wéb

Strategi wéb anjeun kedah henteu béda! Nalika batur énggal sumping kana situs anjeun, kumaha anjeun nyambut aranjeunna? Kalayan imut sareng sistem ménu anu jelas? Atanapi sareng halaman anu pinuh ku iklan sareng henteu aya navigasi anu saé pikeun masihan jalan ka naon anu diperyogikeun? Naha aya jalan pikeun aranjeunna mendakan anjeun? Naha unggal halaman dina blog anjeun mangrupikeun halaman badarat? Anjeun sadar yén seuseueurna jalma anu kajantenan di situs anjeun henteu dugi ka halaman payun, sanés?

Naha Jurusan Produksi anjeun (nyerat eusi) fokus kana saha anu datang sareng saha anu ninggalkeun situs anjeun? Sambungkeun titik-titik sareng anjeun bakal kéngingkeun langkung seueur nasabah, palanggan anu langkung saé, konsumén kalayan ekspektasi anu akurat ... sareng nasabah anu caket!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.