ConnectLeader TopRung: Gamelan Penjualan B2B sareng Alat Manajemén Kinerja

Gamification Penjualan

B2B téknologi percepatan penjualan ConnectLeader parantos ngumumkeun kasadiaan na TopRung gamification penjualan sareng alat manajemén kinerja. TopRung ngagunakeun kakuatan persaingan tim pikeun ngajajar, ngadopsi sareng ngagancangkeun kagiatan penjualan, ogé ngadorong adopsi prosés penjualan sareng nyiptakeun paguneman generasi langkung kalungguhan anu janten kasempetan pipa. TopRung ngagunakeun kakuatan persaingan tim, olah raga sareng pikaresepeun pikeun:

  • Align, ngadopsi sareng ngagancangkeun kagiatan penjualan
  • Nyetir prosés penjualan
  • Nyiptakeun paguneman generasi langkung seueur anu janten kasempetan pipa.

TopRung dingaranan a finalis dina BIG Awards pikeun Bisnis dina kategori Produk Anyar dina Taun.

Gamér Penjualan TopRung

Kami nganggo TopRung pikeun méréskeun bagian anu penting pisan tina prosés penjualan kami – ngajaga reps aktipitas sareng ngamotivasi sacara konsisten sareng sareng persaingan anu ramah. Katie Lawrence, CareerMinds VP Penjualan

Gamification ConnectLeader nempatkeun unsur manusa dina olahraga sareng pikaresepeun kana prosés fungsional sistem penjualan kaku ayeuna.

Kaulinan parantos ngajantenkeun pamaén aktipitas nalika bersaing pikeun ngahontal tujuan ngalangkungan motivasi, pamikiran kréatip sareng hubungan tim. GamLider ConnectReader's TopRung nyandak sadayana kasenangan dina tantangan dumasar-buruan sareng ngahijikeun kana sistem penjualan modéren pikeun ningkatkeun pangalaman ngajual sareng nutup perjanjian. Senraj Soundar, CEO ConnectLeader

TopRung ogé ngamangpaatkeun sadaya objék standar dina data Salesforce sareng ConnectLeader, pikeun nyocogkeun alat pikeun kabutuhan bisnis. Fitur tambihan kalebet:

  • contests - Cocog sareng réncang pikeun nangtoskeun juara bari ogé netepkeun tangtangan diantara tim penjualan pikeun nangtoskeun saha anu tungtungna di luhur.
  • Honors - Persiapan penjualan sareng kagiatan penjualan ku ngagariskeun performa ka babaturan sakelas, batur sapagawean sareng manajemén.
  • bewara - Panyiaran kamajuan pimpinan kana Saluran TV atanapi layar dipasang di lantai penjualan – kalayan lagu anu tiasa disesuaikan sareng berita peringatan anu ngagungkeun tonggak penting.
  • Analisis Data Anu Beunghar - Ngidinan manajer penjualan gaduh sadayana data kinerja penjualan dina hiji tempat. Kegiatan penjualan, hasil sareng kamajuan ditéwak pikeun masihan manajer analisis tren maju sareng kamampuan pikeun ngarobih atanapi ningkatkeun paripolah.

Ngeunaan ConnectLeader

ConnectLeader nyayogikeun téknologi percepatan penjualan pikeun sadaya jinis kalungguhan penjualan pikeun ningkatkeun pendapatan garis luhurna ngaliwatan komunikasi anu dipercepat, ngirangan biaya sareng sumber daya pamasaran anu dioptimalkeun janten langkung éfisién. Platform Akselerasi Penjualan Cerdas ConnectLeader masihan tim penjualan sareng pamasaran pakakas anu kuat pikeun ngaidentipikasi sareng ngiringan prospek penjualan kualitas luhur sareng kalebet solusi optimasi konéktipitas penjualan pikeun sadaya jinis tim pangembangan sareng bisnis. Téknologi berbasis awan inovatif ieu diwangun dina mesin intél data ConnectLeader Adaptilytics ™ anu ngaidentipikasi sareng ngaheulakeun daptar telepon kaluar anu mastikeun yén pangsaéna anu anjeun kontak heula.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.