Pamasaran Kana Hajat, Sanés Bola Bola

eusi vs maksud

kacamata

marketers sakola heubeul salawasna sigana meunang ngagantung up dina jumlah bola panon. Kuring kantos janten database sareng pamasar langsung, janten kuring resep ngala bener bola panon tibatan ngadorong pariwara di payuneun sadayana.

Usaha sapertos Kaca Konéng resep milih angka-angka ageung ogé. Kuring maca sakali éta 87% Populasi AS nganggo Halaman Konéng dina 2007. Dina maca print rupa, ieu dianggap ngaliwatan survey telepon. Aya seueur teuing patarosan anu kedah ditaroskeun nalika aya anu ngalungkeun angka anu ageung ka anjeun sapertos kitu, sapertos:

  • Iraha survey telepon dilakukeun?
  • Naon demografi jalma anu disurvei?
  • Sabaraha konversi anu dilakukeun tina Halaman Konéng make?
  • Naon Rata-rata Return on Investment pikeun pangiklan Halaman Konéng?
  • Naon demografi anu dicandak ku jalma-jalma éta? Naha cocog sareng demografi target perusahaan kuring?
  • Naon definisi tina dipaké?

Ignoring jumlah badag, naon nu Yellow Pages do geus bade pikeun éta hajat. Nalika pangguna muka Halaman Konéng, aranjeunna aya dina misi sareng misi éta kamungkinan bakal ngakibatkeun hubungan sareng pangiklan.

Mesin pencari nyayogikeun sababaraha anu terkuat hajat. Upami kuring milarian "pamuter mp3 pangsaéna", kamungkinan kuring bade marios sareng akhirna mésér naon anu kuring milari. Ieu sababna seueur pisan bisnis anu blogging - pikeun nyayogikeun produk sareng jasana kalayan panempatan mesin pencari anu saé pikeun kecap konci ngeunaan kumaha firma sareng konsumen milarianana.

Internet Yellow Pages (IYP) rada béda. directories bisnis ieu tout duanana panempatan search engine hébat AND angka badag. Kapercayaan kuring nyaéta IYP saleresna ngaleungitkeun kamampuan kalungguhan pikeun nyambung ka bisnis anjeun sabab kedah:

  1. neangan
  2. Milarian diréktori
  3. Arahkeun diréktori
  4. Pilih situs anjeun tina diréktori
  5. Arahkeun kana situs anjeun
  6. ngarobah

Nalika anjeun mésér pikeun panempatan dina IYP, anjeun ngantep IYP janten pamilik sareng gerbang pikeun bisnis anjeun tibatan halaman wéb anjeun sorangan. Salaku tambahan, anu milarian henteu tiasa ngan saukur Milarian, Lahan sareng Ngarobih - aranjeunna kedah napigasi diréktori. Teuing konsumén sareng usaha kaleungitan konvérsi ku janten 1 klik jauh teuing.

Eusi lawan Hajat

nyandak hajat kana tinimbangan, sarta teu jumlah badag, usaha kudu jadi skeptis ngeunaan jaringan sosial, teuing. Kuring ningali seueur jalma anu nyarioskeun ngeunaan suksés kéngingkeun bisnis ngalangkungan Facebook. Kuring henteu ragu yén aya kasempetan pikeun dagang di dinya, tapi kuring gaduh mamang ngeunaan sémah. hajat pikeun ngagaleuh.

Pondokna, hindarkeun hype sareng prioritaskeun investasi pamasaran online anjeun dimana hajat sareng kasempetan anu pangageungna:

  • Mimitian ku panempatan mesin pencari anu saé - ku ngaoptimalkeun toko online anjeun atanapi nyandak blogging perusahaan.
  • Ngungkit eusi éta ku média sosial anu sanés.
  • Gawé dina upselling jeung strategi ingetan nu incorporate surélék Marketing jeung mobile Marketing.

5 Komentar

  1. 1

    Tulisan éta henteu nyarios persis, tapi kuring daék bet yén survey ieu ngan ukur nutupan telepon HOME. Jelas éta henteu kalebet jinis jalma anu henteu ngagaduhan telepon bumi atanapi henteu paduli nyandak survey sapertos kitu. Jigana nu nyata robah hasil ahir survey.

    • 2

      Abdi satuju sareng anjeun James. Kuring sok leary tina 'survey telepon' saprak jadi loba di demografi online boh teu boga telepon imah, teu ngajawab telepon imah maranéhanana, atawa maranéhna sabenerna nuju di gawe salila jam survey geus réngsé.

  2. 3

    Abdi panginten tiasa ngajawab patarosan anjeun ngeunaan metodologi anu dianggo pikeun survey telepon Yellow Pages.

    Wawancara dilaksanakeun unggal dinten dina sataun iwal Taun Anyar, Syukuran sareng Natal.

    Métodologi anu dianggo nyaéta dial digit acak anu hartosna unggal nomer telepon darat ngagaduhan kasempetan anu sami pikeun dipilih pikeun survey. Métodologi ieu nyababkeun conto anu tiasa diproyeksikan pikeun sakabéh populasi sawawa AS.

    86% jalma anu nyarios yén aranjeunna ngarujuk kana Yellow Pages nyarios yén aranjeunna parantos ngagaleuh atanapi badé ngalakukeunana.

    Pulangan rata-rata investasi tina iklan tampilan lokal nyaéta $13 tina pendapatan pikeun unggal $1 investasi.

    Kusabab cara survey diadministrasi, profil demografi ngahontal kaca spion Populasi sawawa AS. Pangguna Yellow Pages biasana 25-49, lulusan kuliah, panghasilan HH> $ 60K, ukuran kulawarga> 4, Dipindahkeun 3+ kali dina sataun katukang, sareng cicing di lokasi ayeuna dina sataun.

    Definisi pangguna nyaéta jalma anu muka diréktori sareng ningali hiji atanapi langkung iklan.

  3. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.