Naon Pangaruh Tinjauan Konsumen Online pikeun Usaha anjeun?

ulasan konsumén

Kami damel raket sareng perusahaan anu nyarankan usaha ngajual produk ngalangkungan Amazon. Kalayan damel dina ngaoptimalkeun halaman produk sareng ngalebetkeun strategi pikeun ngumpulkeun tinjauan ti nasabah, aranjeunna tiasa ningkatkeun pisibilitas produk anjeun dina pamilarian produk internal… pamustunganana ningkatkeun penjualan sacara éksponénsial. Mangrupikeun padamelan sesah, tapi aranjeunna ngagaduhan prosés sareng pat sareng neraskeun ngulang deui kanggo langkung seueur klien.

Jasa aranjeunna nyarioskeun pangaruh ulasan konsumen dina algoritma pamilarian internal Amazon. Sareng saprak konsumén anu ningali kontén anu dihasilkeun ku pangguna nunjukkeun tingkat konversi 133% langkung luhur, algoritma-algoritma éta henteu bakal robih kapan waé ogé. Nyatana, ulasan konsumen ngahasilkeun rata-rata naékna 18% dina penjualan

Tinjauan online ngabantosan kami pikeun mutuskeun dimana / naon anu kedah tuang, nonton, mésér, dijual. Aranjeunna janten bagian anu teu integral tina saha kami salaku konsumén sareng boga usaha. Infographic ieu nunjukkeun kumaha konsumén maca sareng nganggo situs ulasan online dina jumlah. Kunaon Tinjauan Online Tiasa Boh Ngalakukeun Atanapi Ngarusak Usaha anjeun!

Statistik Tinjauan Konsumén

  • Tinjauan konsumén dipercaya ampir 12 kali langkung seueur tibatan déskripsi pabrikan
  • Tinjauan négatip masih tiasa ningkatkeun penjualan ecommerce ngalangkungan kasadaran produk
  • Ulasan nyumbang kana 10% tina peringkat Google SERP
  • Tinjauan corétan anu euyeub tiasa ningkatkeun tingkat klik-tés 10 dugi ka 20%
  • 50 atanapi langkung ulasan pikeun produk tiasa ningkatkeun tingkat konvérsi 4.6%
  • 90% konsumén maca kirang tina 10 ulasan sateuacan ngawangun opini ngeunaan bisnis
  • Konsumén seluler anu maca ulasan 127% langkung dipikaresep ku pangguna desktop
  • Kanaékan 1-poin dina reputasi hotél tiasa ngahasilkeun kenaikan tingkat kamar 11.2%
  • Pikeun unggal bintang anu dimeunangkeun ku bisnis, bakal aya kanaékan 5-9% dina pendapatan bisnis
  • Konsumén sigana nyéépkeun 31% langkung seueur pikeun bisnis kalayan ulasan anu saé
  • 72% konsumén nyarios yén ulasan positip ngajantenkeun aranjeunna langkung percanten kana bisnis lokal
  • Daptar bisnis anu ngagaduhan sahanteuna 3+ ulasan bintang nyandak 41 tina 47 klik
  • Tamu aya 3.9 kali langkung milih hotél kalayan peringkat anu langkung luhur
  • 22% konsumén moal mésér saatos maca tinjauan négatip tunggal
  • Saatos tilu ulasan négatip 59% konsumén moal mésér produk
  • 4+ ulasan négatip ngeunaan perusahaan atanapi produk anjeun tiasa ngahasilkeun 70% langkung alit penjualan
  • 86% jalma ragu-ragu mésér tina bisnis anu ngagaduhan ulasan négatip
  • Tinjauan négatip tunggal bakal ngarugikeun anjeun 30 konsumén rata-rata
  • Tinjauan négatip dina hasil pamilarian Google tiasa kaleungitan 70% palanggan poténsial
  • 27% jalma bakal percanten ulasan upami aranjeunna yakin éta otentik
  • Dugi ka 30% ulasan online panginten palsu, 20% Yelp palsu

Statistik Tinjauan Konsumén Wisata

Situs ulasan konsumén hotél sareng Motel kalebet TripAdvisor, Booking.com, TripExpert, Expedia, sarta Travelocity.

  • 59% konsumén nyarios yén situs resensi mangaruhan booking perjalanan
  • 16% wisatawan ngabagi pangalaman liburan na online
  • 42% wisatawan nganggo situs resensi nalika ngarencanakeun liburan
  • Wisatawan luang nyéépkeun ~ 30 menit maca ulasan sateuacan dipesen

Statistik Review Palanggan Kaséhatan

Situs ulasan kasehatan kalebet Zocdoc, RateMDs, Kelas Kaséhatan, Practo, sarta Ulasan Kaséhatan.

  • 77% pasién nganggo ulasan online salaku léngkah munggaran pikeun milarian dokter
  • 84% pasién nganggo ulasan online pikeun meunteun dokter
  • 35% pasien milih dokter kusabab peringkat anu saé
  • 37% pasien henteu milih dokter kusabab peunteun goréng
  • 84% konsumén percanten ulasan kaséhatan saloba saran pribadi

Statistik Review Konsumén Restoran

Régénsi réstoran sareng réstoran anu didamel diantarana kalebet Yelp, Zomato, Dine.TO, Foursquare, sarta OpenTable.

  • Réstoran kalayan ningkatna satengah béntang sigana bakal pinuh dina waktos tuang puncak
  • 61% konsumén parantos maca ulasan online ngeunaan réstoran
  • 34% tamu milih réstoran dumasar kana inpormasi dina situs peer review
  • 53% tina umur 18-34 taun ngalaporkeun ulasan online mangrupikeun faktor dina kaputusan dahar
  • 81% awéwé henteu bakal didatangan réstoran anu dilaporkeun masalah kabersihan

Statistik Tinjauan Konsumén Pakasaban

Situs tinjauan padamelan kalebet Glassdoor, Leres pisan, lomari wesi, monster, sarta LinkUp.

  • 76% profesional nalungtik perusahaan online sateuacan ngémutan padamelan di dinya
  • 60% paluruh padamelan moal dilamar ka perusahaan kalayan rating 1-bentang (tina 5)
  • 83% paluruh padamelan sigana mah dumasar kana kaputusan aplikasi na dina tinjauan perusahaan
  • 33% anu milari padamelan moal dilamar ka perusahaan anu kirang ti rating 3-bintang
  • Dina ulasan padamelan online, 5 ulasan positif nyusun 1 ulasan négatip

Media Sosial sareng Statistik Tinjauan Konsumén

  • 57.1% konsumén nganggo média sosial di toko anu maca ulasan online
  • 55% konsumén nganggo Facebook salaku tempat diajar ngeunaan mérek
  • Usaha anu ngajaga halaman Twitter sareng Facebook anu aktip kamungkinanna gaduh ulasan anu positip
  • Nalika pangecér ngaréspon dina média sosial, sapertilu konsumén ngahapus ulasan négatipna
  • Nalika pangecér ngaréspon dina média sosial, saperlima konsumén janten palanggan satia
  • Pangguna Facebook ngalaporkeun yén ulasan langkung dipercaya tibatan tulisan atanapi koméntar

Pariksa infographic endah tina Pangwangun ramatloka!

eupan balik pangguna marios prakték pangsaéna

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.