10 Tren Konsumén dina 2017 ... Kalayan Peringatan!

tontonan snapchat

Kuring terang éta Pébruari tapi kami henteu cukup siap ngantepkeun data tren anu diprediksi pikeun taun anu bakal datang. Panilitian ieu ngeunaan tren konsumen ti GlobalWebIndex pusing dina rarangkén sareng lingkup parobihan paripolah.

nu Tren 17 Laporan malah ngingetkeun yén taun ayeuna disebatna runtuhna kontéks tiasa sumebar ti média sosial utama pikeun aktip olahtalatah nalika aranjeunna nambihan fungsionalitas - sareng pangguna lirén ngalaksanakeun.

Deui di 2012, rata-rata pangguna internét ngagaduhan sakitar tilu akun média sosial / olahtalatah - ayeuna inohong langkung caket kana tujuh, hartosna datangna jasa anu rupa-rupa sareng khusus parantos mangaruhan kumaha panyatur komunikasi sareng média sosial. Analis Tren GlobalWebIndex Katie Young

Dina laporan 60-halaman, CEO GlobalWebIndex Tom Smith nyerat ngeunaan genep tren inti anu ngahartikeun jaman ieu - sareng analis ahli ngaidentipikasi 10 tren konci pikeun ditonton di 2017:

  1. Mobile-Mimiti - A "bentang heula-seluler" gancang caket, kalayan mérek anu gagal méré prioritas pikeun ngajalankeun résiko kaleungitan kasempetan konci sareng ngabahayakeun hubunganana sareng konsumén anu langkung ngora.
  2. Mobile Global - India, Pilipina sareng Indonésia siap janten pasar anyar anu gedé pikeun telepon pinter.
  3. Kaulinan Streaming Langsung - Pamasaran tiasa ngalih langkung caket kana gim - sabab kaulinan penonton mangpaatkeun daya tarik. Data GlobalWebIndex nunjukkeun yén hiji tina opat pangguna parantos nonton streaming gim langsung dina bulan kamari
  4. pasaran Facebook - Pasar Facebook tiasa angkat, sasak gap anu kantos aya diantara panilitian sareng pameseran.
  5. Pidéo Sosial - Hiji ledakan video eusi dina média sosial bakal ngahasilkeun pangaruh utama dina strategi marketing di 2017.
  6. eusi Marketing - Konsumén parantos diberdayakeun ku kebangkitan ad-blocker sareng komunitas online janten kirang kabuka pikeun iklan ngaganggu, hartosna pamasar sareng pangiklan kedah nyandak pendekatan anu anyar, ngadeukeutkeun urang ka dunya pamasaran anu didorong ku konsumen, langkung ti saprak sateuacanna.
  7. Mobile Ad-meungpeuk - Pamblokiran iklan sélulér bakal sumebar ti Asia ka Kulon, hartosna iklan sélulér peryogi ngalih kana olahtalatah kirang ngaganggu sareng eusi anu langkung aya hubunganana.
  8. maya kanyataanana - Mobile tiasa janten juara ageung sabab Virtual Reality sareng Augmented Reality (VR & AR) angkat sareng konsumén - 40% di antawisna parantos parantos nyatakeun minat ngagunakeun headphone VR
  9. Snapchat - Snap tiasa nyepak-ngamimitian révolusi téknologi anu tiasa dianggo saatos dicelupkeun kana cai nganggo Snapchat Spectacles - kacamata hideung anu ngarékam potongan pidéo anu sacara otomatis disimpen kana Kenangan Snapchat pangguna. Alatna nganggo lensa 115 derajat anu niru kumaha manusa ningali.

Unduh Tren Konsumén 2017

tren téknologi 2017

Ngeunaan Global Web Index

GlobalWebIndex mangrupikeun perusahaan téknologi anu kantor pusatna di London anu nyayogikeun data profil pamirsa di 40 nagara ka mérek, agénsi pamasaran sareng organisasi média pangageungna.

Perusahaan ngajaga panel global langkung ti 18 juta konsumen anu nyambung, anu dianggo pikeun nyiptakeun 8,500 titik data dina paripolah pangguna internét di panjuru dunya. Klién kalebet Twitter, Google, Unilever, Johnson & Johnson, WPP, IPG sareng Omnicom Group tiasa ngempelkeun wawasan anu jero kana tingkah laku audién, persépsi sareng minat ku gabungan survey sareng analytics data nganggo platform GlobalWebIndex.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.