Konsumén ngalawan deui!

Kuring henteu yakin yén aya anu bakal ngajawab yén wéb ayeuna mangrupikeun sumber anu pangsaéna pikeun jalma pikeun ditalungtik. Dinten ieu kuring mendakan tulisan dina Dealzmodo ti Blog Gizmodo pikeun a $ 79 17 screen layar datar monitor. Sora teuing alus janten leres?

Salah sahiji koméntar dina blog nyatakeun parios eCost (reseller) sareng aranjeunna Rating at ResellerRatings.com. eCost gaduh sababaraha peringkat panghandapna dina sistem - kalayan panebusan potongan harga anu dahsyat numutkeun ka 87 pengulas dina 6 bulan terakhir sareng 587 total.

Peunteun Reseller

Abdi isin nyarios yén kuring henteu kantos ningali ResellerRatings.com sateuacanna. Kabeneran, kuring balanja di NewEgg.com rada sareng aranjeunna gaduh peringkat anu hébat! (Abdi resep kana pilihan komputer barebone!).

Baheula jadi Mésér Waspada....
               tapi ayeuna éta Seller Ati-ati

Kuring parantos nga-bookmark ResellerRatings.com sareng bakal ngawaskeun perusahaan anu kuring mésér tapi henteu acan. Naon sumber anu saé sareng sarana anu hadé pikeun konsumén pikeun ngalawan deui! Abdi resep interweb, tabung sareng sadayana!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.