Rahasia Anu Genep Insider Ngeunaan Eusi Anu Nyebarkeun

eusi tepa

Kami pisan Jenn Lisak dipamerkeun pikeun naséhatna nalika ngembangkeun eusi. Naon anu diperyogikeun, persis, pikeun kontén janten nular? Profésor pamasaran Yunus Berger nyerat ngeunaan éta dina bukuna, Tular: Kunaon Barang Sacara Raheut.

q? encoding = UTF8 & ASIN = 1451686579 & Format = SL110 & ID = AsinImage & MarketPlace = AS & ServiceVersion = 20070822 & WS = 1 & tag = marketingtechblog 20Numutkeun ka Professor Berger, léngkah munggaran nyaéta pangrasa. Upami eusi anjeun gagal nyambung sareng pemirsa sacara émosional, teu aya kasempetan kontén na janten nular. WhoIsHostingThis.com parantos ngahijikeun ieu infographic of Professor Berger papanggihan!

tepa-eusi

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.