Eusi 4.0 Tina Heboh Kana Seueur

naékna eusi 4

Kuring henteu yakin yén eusi saéstuna mekar sabab Infographic ieu bakal téori, tapi kuring yakin yén aya persaingan anu luar biasa pikeun eusi hébat sareng téknologi anu mekar dina kadar anu meryogikeun usaha pikeun nanem modalkeun kontén hébat. Atanapi… sakumaha Kandungan 4.0 bakal ngahartikeunana… Heboh pikeun Seueur!

ti Ignition 2012: Cengkraman lahan utama lumangsung pikeun konsumén digital. Model bisnis gancang ngarobah. Téknologi tina pangmayaran mobile dugi ka mikro-urus dikembangkeun salaku strategi penghasilan tambahan pikeun iklan sareng paywalls. "Média" henteu ngan ukur ngan ukur eusi, tapi ogé perdagangan, pamayaran, sareng platform.

timbulna eusi 40

Infographic ku KAHIRUPAN, konperénsi anu dihasilkeun ku Business Insider di New York ti 27-28 Nopémber 2012.

3 Komentar

  1. 1

    Sabenernna, ku Média Sosial, sadaya jelema silih sambung, sareng anjeun tiasa nyebarkeun kontén langkung gampil. Éta janten viral.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.