Eusi Moal Ngarobih Tanpa Telepon-To-Aksi

lokasi cta

Unggal bulan Martech Zone bakal ngahasilkeun sakeupeul ngawujud pikeun sponsor, iklan jeung konsultan kasempetan. Nalika situs éta terus tumuh kasohor, kami henteu ningali kanaékan salajengna. Kuring tungtungna parantos kagungan - Kuring nganalisis situs sareng marios dimana panggero-panggero urang aya di sapanjang. Éta mangrupikeun hal anu urang perhatoskeun pisan sareng klien kami tapi kuring parantos gagal marios strategi urang nyalira pikeun nelepon-to-aksi anu hadé.

Aya 3 panempatan has pikeun nelepon-to-aksi anjeun dina halaman mana waé dina situs anjeun:

  1. Dina-Aliran - ieu mangrupikeun CTA anu kuat, nempatkeun tautan, tombol, atanapi gambar anu aya hubunganana sareng kontén anjeun bakal ngarobih jalma anu resep maca eusi anu anjeun bagikeun.
  2. Padeukeut - anjeun bakal perhatoskeun sababaraha CTA anu dinamis sareng statis anu caket kana eusi kami. Kami pastikeun yén éta caket kana RSS feed kami, situs sélulér kami sareng aplikasi sélulér kami ogé.
  3. loka - ieu CTA umum khusus pikeun produk sareng jasa anu ditawarkeun bisnis anjeun. Nalika jalma teras-terasan maca kontén anjeun, seueur anu bakal panasaran kumaha anjeun tiasa ngabantosan aranjeunna… lega situs CTA sapertos iklan header sareng footer.

Pangecualian, tangtosna, nyaéta halaman badarat anjeun. Kaca badarat kedah janten tujuan - sanés tempat pikeun CTA sareng pilihan sanés. Ningali halaman dina situs anjeun, naha halaman anjeun diwangun ku panggilan-to-aksi padat di-aliran, caket, sareng di saluruh situs?

cta-lokasi

Kami henteu acan beres, tapi kami parantos ningkatkeun jumlah lead ti ~ 5 per bulan janten leuwih ti 140 kalungguhan per bulan. Éta pamutahiran luar-bagan! Sareng tanpa urang ngarobah jumlah jalma anu nganjang kana situs. Situs anu sami, eusi anu sami ... tapi a 2,800% paningkatan dina konvérsi cukup ku mastikeun aya panggilan-to-aksi dina unggal eusi anu urang hasilkeun. Ieu sanés iklan spanduk anjeun teu kedip-kedip ... éta kancing saderhana, grafik atanapi bahkan tautan tékstual.

Milarian panggilan-to-aksi dina eusi sareng situs anjeun kedah gampang. Pemirsa anjeun henteu kedah heran ngeunaan tindakan naon anu aranjeunna salajengna tiasa dilakukeun, pastikeun ngawartosan aranjeunna naon anu kedah dilakukeun salajengna. Upami anjeun nyaritakeun aranjeunna, aranjeunna bakal sumping.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.