Kumaha Manajemén Aset Digital Pangaruh Manajemén Eusi

manajemén eusi manajemén aset digital

Dina tulisan samemehna, kami parantos ngabahas Naon Manajemén Aset Digital Nyaéta, Kunaon Manajemén Aset Digital kritis kana Pamasaran Gancang, sakumaha ogé Kumaha Ngabenerkeun expense of Digital Asset Management. Dina infographic ieu ti Widen, aranjeunna rinci ngeunaan kumaha manajemén asset digital bakal ngabantosan anjeun pikeun nyebarkeun langkung éfisién manajemén eusi strategi.

Khususna, perumahan sareng ngawaskeun kontén anjeun dina Repository sentral langkung épisién tibatan ngagaduhan kontén anu sumebar di email, sérver, sareng tempat sanésna. Aset anjeun gampang dipilari sareng tiasa diaksés ku saha waé anu anjeun pikahoyong. Anjeun tiasa ngalacak panggunaan sareng ngédit média anu aya. Anjeun tiasa nerapkeun prosés pikeun marios sareng disahkeun, nyepetkeun prosés penerbitan. Sareng kalolobaan musim gugur, manajemén asét digital ngamungkinkeun perusahaan kéngingkeun kontrol anu langkung ageung kana vérsi kontén, pedoman mérek, béakna aset sareng larangan panggunaan.

Dina infographic ieu, urang nunjukkeun kumaha suksés pemasar sadar yén eusi digital sareng agility aset penting pisan. Alesan? Eusi pamasaran parantos kabuktosan dirina salaku supir anu henteu kaéléhkeun tina ngawujud, kasadaran mérek, papacangan palanggan sareng ROI.

Kumaha Manajemén Aset Digital Ngabantosan sareng Manajemén Eusi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.