Tumut Hacking pikeun Eusi Marketing

kamekaran pamasaran eusi

Salah sahiji alesan kunaon agénsi kami sanés toko eusi sabab tujuan pamasaran online sanés pikeun ngahasilkeun kontén, nyaéta pikeun ngembangkeun bisnis anjeun. Kami ngahasilkeun kontén (kaseueuran infographics sareng whitepapers) pikeun klien, tapi ngaklik nyebarkeun ngan ukur hiji léngkah dina strategi anu langkung ageung. Ngartos ka saha anjeun nyerat sareng jinis eusi naon anu aranjeunna milari kedah kajantenan sateuacanna. Sareng sakali anjeun nyebarkeun konténna, maka anjeun kedah pastikeun yén éta sindikasi sareng diwanohkeun leres pikeun maksimalkeun pungsi jangkauanna.

Naon Hacking Tumuwuhna?

Aya halangan anu rendah pikeun asup pikeun ngembangkeun produk pikeun wéb… tapi nyebarkeun kecapna tiasa mahal pisan. Startup tahap awal tanpa artos kanggo ngiklankeun atanapi ngamajukeun produkna bakal ngagaduhan strategi pamasaran sanés tradisional pikeun kéngingkeun palanggan énggal sacara masal. Ieu janten katelah Hacking pertumbuhan sareng éta ngalebetkeun SEO, A / B Tés sareng Eusi Pamasaran.

Upami anjeun hoyong blog anjeun tumuh, anjeun panginten hoyong diajar hiji atanapi dua hal tina hacker eusi. Anjeunna patalimarga-obsesi sareng fokus kana nanaon tapi pertumbuhan. Infographic ieu bakal masihan anjeun ngintip dina jero jiwa jero aranjeunna sareng ngabantosan anjeun janten peretas eusi nyalira.

Infographic Ieu ti jalma di CoSchedule, kalénder redaksi média sosial anu hadé pikeun WordPress anu ngagaduhan seueur fitur. CATETAN: Infographics mangrupikeun strategi peretasan pertumbuhan anu hebat!

eusi-kamekaran-hacker

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.