Kumaha Tulisan Blog Anu Saé Ngajantenkeun Anjeun Anu Kénging Anu Luhung

Janten Pecinta Langkung Hadé

Ok, judul éta tiasa janten sakedik nyasabkeun. Tapi éta narik perhatian anjeun sareng ngajantenkeun anjeun pencét kana tulisan, sanés? Éta anu disebat linkbait. Kami henteu ngagaduhan judul postingan blog anu sapertos kitu tanpa bantosan ... biasa kami nganggo Generator Gagasan Eusi Portent.

Generator ideu judul

Jalma anu palinter di Portent parantos ngungkabkeun kumaha ideu pikeun generator sumping janten. Éta alat anu saé anu dimodalan téhnik linkbaiting anu diusahakeun sareng leres:

  • Ego kait - jalma ngabagi eusi nalika anjeun masihan aranjeunna surak.
  • Kaitan serangan - ku jalan nyerang, anjeun tiasa narik minat.
  • Hook sumberdaya - sumberdaya anu hadé sok ideu eusi anu saé!
  • Pancing berita - Jejer anu trending ngadorong langkung seueur klik.
  • Kait sabalikna - Nyiptakeun perdebatan sareng anjeun ngagaduhan anjeun kait anu sabalikna.
  • Kait banyolan - Anjeun nuju maca tulisan ieu, leres?

Judul penting pisan pikeun eusi anjeun. Anu paling kuring resep ngeunaan alat ieu nyaéta henteu ngan saukur nembangkeun judul, éta ogé ngajelaskeun naha judulna tiasa dianggo salaku linkbait. Éta henteu sampurna unggal waktos, tapi pikaresepeun sareng ngagaduhan ideu eusi anu saé pisan pikeun nyerat tulisan ieu ngeunaan éta!

Coba Generator Idé Kontén Gratis Portent

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.