3 S ngeunaan Eusi Suksés

s eusi

Kuring nembe nyerat ngeunaan kumaha Angie's List ngadorong langkung seueur perhatian ti ayana sosialna deui kana tulisan aranjeunna parantos nyerat dina halaman wéb na. Jalma-jalma di Langit parantos nyimpulkeun kumaha ngembangkeun strategi eusi anu tiasa dianggo ku mastikeun eusi anjeun ngagaduhan 3 unsur konci. Eusi anjeun kedahna tiasa dipilarian, tiasa di snack sareng tiasa dibagi.

nyiptakeun-suksés-eusi-pituduh-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.