Eusi mangrupikeun Raja ... Tapi Ngan Anu Nganggo Makuta

makuta.jpg

Anjeun parantos nguping cariosan dimana-mana, Eusi nyaéta Raja. Kuring henteu percanten yén éta robih, ogé kuring henteu percanten yén éta bakal pernah. Naha éta perusahaan nyerat ngeunaan produk sareng jasa na, toko média anu kéngingkeun nyerat ngeunaan éta, toko média dibagi ngabagi aranjeunna, toko média berbayar ngamajukeun aranjeunna ... éta eusi anu ngadorong pangaruh, wewenang, sareng kaputusan pameseran.

Masalahna sumping nalika sadayana aya dina kapercayaan éta maranéhanana eusi téh raja. Hayu urang jujur, kaseueuran konténna pikareueuseun. Éta seringna garis produksi, kontén evergreen anu henteu ngagaduhan karakter, carita, atanapi naon waé anu ngabédakeun dirina. Atanapi pamasaran-speak, panyebut umum tina kontén dikemas ngaliwatan lapisan birokrasi sareng micromanagement.

Sanes, tangtosna, pantes pikeun makuta. Eusi anjeun moal tiasa janten raja kecuali unik, luar biasa, sareng meunang perang. Hoyong janten Raja? (Atanapi Ratu - kontén henteu ngagaduhan jenis kelamin). Ieu sababaraha tips:

  • Pakéan bagian na - Raja henteu nganggo baju umum, pakéan na dihias sacara luar ku batu mulia, logam mulia, sareng seprei pangsaéna. Kumaha katingalina eusi anjeun?
  • Paréntah pangadilan anjeun - Raja henteu jempé. Anjeunna henteu ngaleos omonganana, anjeunna ngagorowok dina luhur sora na. Anjeunna yakin sareng mandiri. Dupi kontén anjeun?
  • Ngancurkeun musuh anjeun - Upami anjeun hoyong janten Raja, anjeun kedah kakuasaan karajaan anjeun. Naha anjeun ngabandingkeun eusi anjeun ka pesaing anjeun? Éta henteu tiasa caket; éta kedah nyerang aranjeunna ku panilitian, média, sora, sareng pangaruh. Henteu nyandak tahanan.
  • Nyebarkeun satria anjeun - Éta henteu cekap kanggo cicing waé di karajaan anjeun. Eusi anjeun kedah dibawa ka tungtung Bumi ku jalma-jalma anu parantos sumpah kasatiaanana. Pembela pagawe, influencer, sareng pemirsa anjeun kedah nyandak pesen anjeun ka balaréa.
  • Nyayogikeun kado anu méwah - Karajaan tatangga ngan ukur sababaraha koin emas. Entong sieun ngarusak royalti di karajaan tatangga ku kado anu mewah. Kalayan kecap séjén, King Zuck ngagaduhan pamirsa anu hébat - mayar anjeunna!

Hei, éta saé janten Raja. Tapi anjeun ngan ukur guillotine jauh tina sirah anjeun. Janten siap pikeun membela tanah anjeun sareng nguasaan teror ka musuh anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.