Nyoko Kandungan Pamasaran, Taktik sareng Hasil dina 2014

taktik tindakan pamasaran eusi hasil 2014

Kami parantos nyebarkeun Kaayaan Pamasaran Eusi ti Eloqua, nu Kaayaan Ayeuna 2014 Kandungan Marketing, sarta 2014 Tren Marketing Eusi… Anjeun mimiti ningali téma taun ayeuna?

ieu infographic ti Uberflip ngagambarkeun kaayaan pamasaran eusi ayeuna diantara usaha B2B sareng B2C. Taktik mana anu dipikaresep ku para pemasar? Naha aranjeunna ningali hasilna anu diarepkeunna? Kumaha rupana kahareup? Parios éta!

Infographic ieu nyandak sakedik pendekatan anu béda, langkung pokus ka para eksekutif di perusahaan. Infographic ieu nyayogikeun buktina, prosés saderhana sareng cara ngukur hasil pamasaran kontén. Numutkeun kana infographic, sakumaha dirujuk ku Pitunjuk Beginnner pikeun Pamasaran Eusi infographic ti Permintaan Métrik, eusi pamasaran hargana 62% langkung alit tina bentuk pamasaran tradisional sareng 78% CMO panginten pamasaran kontén mangrupikeun masa depan pamasaran numutkeun Institute Marketing eusi.

kaayaan-of-eusi-marketing-2014-uberflip

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.