3 Pangajaran Eusi Pamasar Anu Kedah Diajar tina Ritel

rak produk ritel

Erin Sparks ngajalankeun Tepi radio Wéb, éta podcast kami sponsor sareng ilubiung dina unggal minggu. Erin sareng kuring parantos janten réréncangan saageung taun sareng gaduh diskusi anu saé minggu ieu. Kuring ngabahas ebook anu bakal datang anu kuring parantos nyerat Lebur cai éta bakal diterbitkeun pas. Dina ebook, kuring ningali rinci pisan ngeunaan tantangan ngembangkeun strategi pemasaran kontén sareng ngukur hasilna.

Hiji ideu anu ngambang dina sirah kuring nyaéta saleresna ngembangkeun sakumpulan paeh, kalayan masing-masing dadu janten a elemen anu béda dilarapkeun kana topik anu khusus. Gulung dadu sareng tangtoskeun sudut dimana anjeun nyerat kontén na ... panginten infographic ku kanyataan, alur carita, sareng ajakan tindakan. Atanapi podcast sareng influencer anu ngabagi sababaraha studi matak unik. Atanapi panginten éta kalkulator interaktif dina situs anu ngabantosan nunjukkeun laba atas investasi.

Unggal bagian eusi tiasa ngeunaan topik anu sami, tapi anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha - sacara kreatif - unggal potongan ogé béda sareng néwak hajat pamirsa khusus. Rolling dadu, tangtosna, sanés persis cara calakan pikeun ngaduga sareng ngahasilkeun kontén bermakna anu ngahasilkeun hasil usaha diperyogikeun. Anu mawa kuring ka ritel.

Budak awéwé, Kait Karr, damel di toko suplai kageulisan salami sababaraha taun. Anjeunna resep kana padamelan éta, sareng éta ngajarkeun anjeunna sajumlah ton ngeunaan ritel sareng kumaha kuring ngémutan deui strategi eusi mangtaun-taun. Salaku manajer anu nampi, putri abdi jaga sadaya produk anu lebet ka toko, tanggung jawab inventarisasi, sareng anu ngurus tampilan pamasaran di toko.

Pangajaran Ritel pikeun Pemasar Kandungan

  1. inventory - Sakumaha anu datang toko janten frustasi nalika toko henteu ngagaduhan produk anu dipilari, anjeun kaleungitan pelanggan kusabab anjeun henteu ngagaduhan eusi dina situs anjeun anu dipilarian ku prospek. Kami henteu condong ningali strategi marketing kontén salaku nyandak inventarisasi kusabab para pemasar condong, tibatan, ngémutan nalika aranjeunna angkat. Kunaon éta? Naha pamasar eusi henteu nyiptakeun daptar eusi anu minimal? Daripada naroskeun sabaraha tulisan blog per minggu perusahaan kedah nyebarkeun, naha sanés pemasar kontén netepkeun harepan pikeun total hirarki eusi diwajibkeun?
  2. audits - Daripada ngembangkeun kalénder kontén anu ngajukeun topik anu biasa ditulis pikeun bulan payun, naha henteu urang, tibatan, ngalakukeun analisis gap antara inventaris anu diperyogikeun sareng kontén anu parantos diterbitkeun? Ieu bakal mastikeun duplikasi minimal sareng ngabantosan ngabebaskeun konténna. Sapertos ngawangun imah, kerangka tiasa mimitina diwangun, teras sub-sistem, sareng akhirna hiasan!
  3. promosi - Sedengkeun toko ngagaduhan seueur produk, toko milih museur promosi pikeun produk anu nguntungkeun atanapi énggal unggal bulan. Karyawan dididik, kampanye dikembangkeun, tampilan produk dirarancang, sareng strategi omni-channel pikeun ngamajukeun kontén dikembangkeun pikeun maksimalkeun kamampuan sareng hasil. Kana waktosna, nalika produk sareng tawaran diputar, toko olahtalatah sareng promosi pikeun teras-teras ningkatkeun hasil bisnis.

Kusabab kitu, urang kedah ngabédakeun nyerat tina pamasaran kontén. Batur anu ngagaduhan panulis naskah luar biasa sareng bakat éditan sanés hartosna aranjeunna gaduh wawasan anu diperyogikeun pikeun inventarisasi, inok, sareng ngembangkeun promosi pikeun bisnis anjeun. Infographic ieu ti Uberflip leumpang ngaliwatan sagala kualitas pemasar eusi suksés.

catetan samping: Kuring bakal tetep anjeun dipasang dina maot sareng ebook!

eusi-pamasar-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.