The Kandungan Marketing Conundrum

eusi pamasaran conundrum

Naha anjeun di peuntas kolam atanapi di dieu di Amérika, kuring henteu percanten tantangan sareng pamasaran kontén henteu acuh ... ngembangkeun strategi anu diukur anu ngembangkeun kontén anu pikaresepeun anu aya hubunganana sareng pemirsa anjeun dina médium sareng tingkat hajat anu sesah. Teu aya rusiah, éta ngan saukur kerja keras.

Sakumaha seueur urang bakal ngarepkeun pamanggihanna ngungkabkeun yén anggaran kontén disababkeun naék dina 2014. Tapi nalika investasi ningkat, seueur pemasar masih teu gaduh strategi eusi anu jelas. Ieu nyumbang kana seueur pemasar anu ngalaman tangtangan eusi anu sami. JBH, teguh pamasaran desain Inggris, digariskeun tangtangan utama sareng nawiskeun pedoman ngeunaan cara ngungkulanana dina infographic di handap ieu.

gaduh taktik, tangtosna, tiasa ngabantosan anjeun ngarencanakeun sumber, saluran, sareng promosi pikeun ngamaksimalkeun pangaruh tina usaha anjeun.

Eusi-Marketing-Conundrum-Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.