Pamasaran Eusi: Kaulinan

kaulinan pamasaran eusi

Eusi Pamasaran sanés élmu rokét, tapi meryogikeun sababaraha panilitian, katerampilan sareng stratégi pikeun ngamaksimalkeun manpaatna. Dina dasar na, kami mastikeun yén klien kami nyerat kontén anu relevan, anyar sareng sering ngeunaan topik anu dipikaresep. Kami mastikeun yén kami ngagaduhan dasar tina jalur pikeun kalibet - eusi ngakibatkeun ajakan pikeun tindakan anu ngakibatkeun konvérsi. Sareng kami mastikeun yén klien henteu ngan ukur nyerat tulisan blog - aranjeunna nyerat sareng ngahasilkeun sababaraha jinis média sareng média pikeun ngahontal targétna.

Aya sababaraha aturan anu sesah sareng gancang pikeun maén sareng unggul dina pamasaran kontén - sapertos ngan ukur nyiptakeun eusi aslina sareng ngaitkeun kana eusi anu kawéntar, anu populér - tapi leres henteu janten masalah naha anjeun ngamimitian ku tulisan wéb, blog, email, video… aranjeunna sadayana tungtungna damel babarengan, janten mimitian ku naon anu anjeun paling raoseun. Bagian anu penting nyaéta nyerat pikeun pemirsa anjeun, ngabagi inpormasi anu berharga sareng janten sumber anu dipercaya.

Infographic ieu ti Ceuli Sosial, solusi analisa ngadangukeun sareng pangaruh sosial anu ngabantosan konsumén nganalisis, nyerat, nyebarkeun, sareng ngamajukeun kontén anu bakal narik pelanggan.

eusi-pamasaran-buruan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.