Crank Up Kandungan Marketing anjeun ku Ngidentipikasi Ieu 6 Jurang

Depositphotos 29628361 s

Kuring resep ngalakukeun webinar kamari salaku bagian tina KTT Virtual Marketing E-Pelatihan Instan urang. Anjeun masih tiasa ngadaptarkeun gratis, nonton rékaman, sareng ngaunduh ebook sareng presentasi. Topik khusus kuring ngeunaan strategi anu urang parantos lakukeun kalayan klien kami dina sababaraha taun ka pengker - ngaidentipikasi jurang dina strategi konténna anu ngabantosan aranjeunna ngawangun otoritas sareng ngajalankeun konversi.

Sedengkeun kualitas eusi pentingna pikeun kasuksésan klien kami, éta henteu janten patarosan deui sakumaha eusi pikeun nulis. Sadayana palanggan kami sadar yén aranjeunna ayeuna penerbit. Patarosan anyar nyaéta naon anu kedah aranjeunna nyerat. Pakasaban kami nyaéta milarian lolongkrang dina strategi kontén klien kami sareng ngembangkeun solusi anu paling ngeusian sela éta.

Pikeun palanggan pangageungna kami, anu ngagaduhan rohangan berita lengkep, éta sanés tugas saderhana. Kami ngimpor langkung ti 2 jutaan catetan unggal minggu kana mesin Data Big anu didamel sareng didesain anu kami ngawangun dimana urang tiasa nyiksikan sareng milarian dadu, sosial sareng analytics data sakumaha gancang-gancang pikeun ngaidentipikasi kasempetan. Pikeun blog urang sorangan, rada gampang. Kami marios alat sareng ngalakukeun panilitian unggal bulan pikeun milari kasempetan. Ieu ngarecahna:

Milarian Celah dina Stratégi Kontén Anjeun

  1. Patarosan & Jawaban Inok - parios folder Terkirim anjeun (utamina tim pengembangan / penjualan bisnis anjeun). Nganalisis folder anu dikirim kuring sorangan, kuring sering mendakan patarosan anu ditaros ku palanggan sareng prospek kami. Upami palanggan sareng prospek anjeun naros, kamungkinan jalma-jalma nalungtik sareng milari inpormasi éta sacara online.
  2. lomba - Naon anu peringkat klien anjeun anu anjeun pikahoyong? Nyaéta alat hébat dina pasaran dimana anjeun ngan saukur tiasa ngetik dina domainna sareng nyayogikeun daptar kecap konci anu aranjeunna rengking - sareng halaman anu réngking. Malah langkung saé, anjeun tiasa ngetik domain anjeun sareng ningali domain sanés anu ngagaduhan kecap konci anu sami. Ieu mangrupikeun trove harta tina data gap!
  3. tren - Naon tren milarian anu lumangsung sareng kecap konci éta leuwih waktos? Ieu ngamungkinkeun anjeun ngarencanakeun kalénder taunan anu épéktip - milarian periode anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun eusi anjeun. Upami anjeun hoyong nyandak kiyeu, anggo kalénder redaksi - Kapost, Koschedule jeung Edit Aliran pikeun WordPress, Compendium dina Oracle Marketing Cloud aya sababaraha.
  4. Sarat patali - Éta sanés ngan ukur ngeunaan naon anjeun ngajual, éta ngeunaan pemirsa sareng inpormasi naon maranehna anu milari. Ketik kecap konci di Google sareng parios kana pijakan anjeun pikeun istilah anu aya hubunganana. Anggo alat sapertos WordTracker sareng anjeun bahkan tiasa nyaring patarosan pamilarian anu umum dianggo ku jalma.
  5. Jejer Lokasi - Paringkat lokal henteu ngahalangan anjeun tina peringkat nasional atanapi internasional! Ngobrol ngeunaan bisnis sareng lokasi pikeun réngking régional sareng sering anjeun bakal mendakan anjeun pangkat dina istilah sanés lokasi anu langkung lega. Menang lokal sareng anjeun bakal teras mekarkeun pangaruh anjeun ngalangkungan kota anjeun atanapi nagara-nagara anu anjeun lakukeun.
  6. Nyayogikeun Nilai - Seueur teuing strategi kontén anu museur di sekitar merek, produk atanapi jasa. Eusi anjeun kedah difokuskeun pikeun pemirsa anjeun. Nulungan pemirsa anjeun hasil bakal mastikeun kapercayaan sareng otoritas ngawangun moméntum - ngarah kana konversi. Caturkeun eusi anu saé tina sumber anu dipercaya pikeun ngajantenkeun papacangan. Upami anjeun nyobian ngahontal ahli penjualan, nyayogikeun kontén hébat anu ngabantosan aranjeunna. Upami anjeun nyobian ngabantosan anu gaduh bumi, ngabagi tulisan anu ngabantuan tina sagala hal ti asuransi dugi ka ngarobah saringan saé pisan. Eusi henteu kedah salawasna ngeunaan anjeun ngajual.

Ayeuna anjeun ngagaduhan topik anu hébat pikeun nyerat, waktosna kanggo ningkatkeun persaingan. Anjeun kedah ngaoptimalkeun heck kaluar tina eusi anjeun sareng nyerat langkung saé tibatan kompetisi. Sering ieu ngandung hartos kana detil anu langkung jero, ngamangpaatkeun visual langkung épéktip, sareng kalebet ngadukung data atanapi rujukan. Kami sering ngalaksanakeun ieu ku ngembangkeun infographics sareng whitepaper pikeun klien kami, teras nyerat tulisan lengkep anu meunang pamilarian!

  • analisa - Nganalisis struktur halaman anu unggul ', hirarki situs, média sedeng, judul, judul, sareng subheading supados anjeun tiasa ngembangkeun halaman anu langkung saé. Infografis sareng pidéo hebat pikeun ieu.
  • Dipeunteun - Pastikeun halaman anjeun gampang dibagi, sacara efektif ngamangpaatkeun microformats sareng tombol bagi sosial pikeun ngamaksimalkeun jangkauanana.
  • promosikeun - Mésér iklan anu ditargétkeun pikeun mastikeun anjeun ngahontal pesaing anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.