12 Gagasan pikeun ngabédakeun pamasaran kontén anjeun

tulisan

Abdi resep kanyataan yén pamiarsa urang tetep sareng kami sanaos kami henteu kreatif teuing. Curating sareng nyebarkeun seueur infografis ngabantosan ngabédakeun publikasi urang ti batur di luar sana - tapi kami henteu jauh teuing ngalangkungan éta. Urang séri wawancara podcast sareng pamimpin pamasaran nyaéta salah sahiji usaha.

Kaseueuran alesan urang tetep kana eusi tékstual sing ringkes murni tina sudut pandang épisiénsi. Kami gaduh seueur topik pikeun nyerat sareng henteu seueur teuing sumberdaya. Infographic ieu ti Oracle mangrupikeun inspirasi pikeun kuring janten langkung kreatif, sanaos. Infographic, 12 Gagasan Pemasaran Eusi Heboh (Éta Sanés Tulisan Blog), nyayogikeun sababaraha tip anu hadé pikeun ngarobah eusi anjeun.

  1. kuis - Tulis eusi anjeun salaku kuis.
  2. Twitter - Ngaleupaskeun eusi dina potongan dina Twitter.
  3. grafik - Beda eusi anjeun ku grafik unik.
  4. Study Case - Sorotan palanggan sareng bagikeun studi kasus.
  5. Jalur Komik - Tulis eusi anjeun dina strip eusi anu gampang dibagi.
  6. pesen téks - Tanya survey liwat SMS sareng bagikeun hasilna.
  7. Series - Tulis séri multi-bagian pikeun ngajaga jalma datang deui.
  8. ngabagikeun - Kurasi sareng bagikeun kontén dina situs eusi sosial sapertos Pinterest.
  9. wawancara - Anggo format wawancara sareng bagikeun réspon ti para ahli ..
  10. teu biasa - Coba gaya anu béda, mouseover, sareng format interaktif pikeun narik minat pamiarsa.
  11. kekecapan - Tulis pituduh atanapi glosarium (sareng jaga tetep mutahir!).

Kami ogé resep ngabagi audio, pidéo, nilik tina laporan sareng kertas bodas, sareng - tangtosna - infographics. Naon ideu pamasaran kontén anu sanés anjeun parantos ékspérimén anu parantos hasil? Ngarasa Luncat ka mairan sareng bagikeun!

Gagasan Pamasaran Eusi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.