Nyukcruk ROI Pamasaran Eusi pikeun Dummies

eusi pamasaran roi

Jalma-jalma di Uberflip parantos nyandak kumaha komprehensif ngitung deui pamasaran eusi anjeun dina investasi, teras lebetkeun kana infographic uber cool ieu.

Popularitas pamasaran eusi henteu tiasa dipungkir. Numutkeun ka Institute Marketing eusi, langkung ti 90% merek parantos nanem modal dina ebook, video, média sosial, blogging, sareng saluran sanés. Nanging, ngan kirang ti satengahna anu terang persis kumaha ngalacak kasuksésan usahana.

Hiji-hijina nasihat kuring ngeunaan ngamangpaatkeun strategi ieu nyaéta pikeun nyadar yén ROI dina kontén henteu statis, éta ngarobah kana waktu. Seringna, pangasilan dina investasi dina whitepaper tunggal atanapi postingan infographic atanapi bahkan tulisan blog tiasa numuhkeun wibawa anjeun sareng ningkatkeun pendapatan teras-terasan. Sareng popularitas eusi anjeun ayeuna tiasa mangaruhan kinerja eusi anjeun énjing. ROI Pamasaran Eusi sanés itungan statik, éta mangrupikeun anu peryogi sareng ngawangun moméntum langkung waktos.

eusi-roi-infographic

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kuring sapuk pisan sareng anjeun, anjeun ngabagi poin anu saé ngeunaan nyukcruk ROI pamasaran kontén pikeun dummy anu sesah didiskusikeun. Éta ngabantosan kuring pikeun nambahan élmu ngeunaan pamasaran kontén. Diskusi sadayana anjeun leres-leres saé sareng manpaat pikeun sadayana. Hatur nuhun pikeun ngabagi tulisan anu saé sapertos ieu sareng kami.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.