Kumaha Eusi Pamasaran Pangaruh kana Milarian Peringkat

réngking milarian eusi

Nalika algoritma mesin pencari janten langkung saé dina ngaidentipikasi sareng ngarangkep eusi anu saluyu, kasempetan pikeun perusahaan anu kalibet dina pamasaran kontén janten langkung ageung sareng ageung. Infographic ieu ti QuickSprout ngabagi sababaraha statistik anu luar biasa anu henteu tiasa dipaliré:

  • Perusahaan sareng blog biasana nampi 97% langkung kalungguhan tibatan perusahaan tanpa blog.
  • 61% tina pamakéna asa langkung saé perkawis perusahaan anu gaduh blog.
  • Satengah sadaya konsumen nyarios pamasaran kontén parantos ngagaduhan pangaruh positif kana kaputusan pameseran aranjeunna.
  • Situs wéb sareng blog gaduh 434% halaman deui anu diindéks rata-rata tibatan anu tanpa.
  • Milarian buntut panjang naék 68% ti saprak 2004.

Éta saderhana ... kontén mangrupikeun tuangeun anu milarian gumantung. Nyayogikeun kadaharan anu sering, anyar sareng anu relevan sareng, dumasar kana waktos, situs anjeun bakal ngawangun mesin pencari otoritas, pangkat langkung saé, sareng ngajalankeun patalimarga anu relevan deui kana situs anjeun.

kumaha-eusi-pamasaran-épék-search-ranking

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.