Kumaha Kudu Marketing Kandungan Ngajual Jual Anjeun?

ngajual eusi

Nalika kuring mimiti nyerat judul pikeun tulisan ieu, kuring nyerat Kumaha Teu tapi kuring leres-leres henteu percanten seueur teuing perusahaan ngartos kumaha masing-masing pangaruhna anu sanés janten kuring ngarobah kana Kumaha Kedahna. Kami sering ningali whitepapers anu saé sareng studi kasus anu dihasilkeun ku departemén pamasaran anu mérek kalayan sampurna, kecap sampurna, sareng posisi anu saé. Tapi teras urang kéngingkeun démo sareng tim penjualan kaluar sareng urang ningali presentasi anu ngan ukur pikasieuneun.

Éta henteu nyalahkeun departemen penjualan sareng muji jurusan pamasaran. Éta hartosna hartos eusi pamasaran henteu dihargaan ku tim penjualan sareng dihindari sadayana. Éta sigana nunjuk kana masalah anu ageung dimana pamasaran sanés nyetir pangunjung dugi ka dijual. Sering kali dina kasus-kasus éta tim penjualan ngagorowok ngeunaan kualitas lead sareng departemén pamasaran ngagorowok yén tim penjualan moal tiasa nutup nanaon.

Eusi Pamasaran mangrupikeun pendekatan anu ngabantosan ngahasilkeun kasadaran sareng minat ku eusi anu bijaksana, pikaresepeun, sareng pikaresepeun. Tapi tim penjualan kedah sami nganteurkeun eusi anu saé. Barina ogé, pembeli beuki henteu nyambung tina tim penjualan salami prosés jual. Éta ngandung harti yén unggal papacangan kedah nilai anu luhur. Sareng éta hartosna yén pembeli kedah ngagaduhan kontén anu manpaat pikeun ngawangun kasus bisnis na sacara internal. Pentingna kontén kana prosés penjualan ngarah urang ngahartikeun naon anu hartosna Ngajual Kandungan: Ngajual Kandungan ngabantosan penjualan mendakan, nganteurkeun, sareng ngalacak épéktipitas pesen anu sateuacanna ngajualan. Daniel Chalef, Pangetahuan Tree

Tim penjualan tiasa ngamangpaatkeun tren ngajual eusi. Pamasaran tiasa leres-leres ngicalkeun penjualan ku pelajaran anu aranjeunna pelajari ngalangkungan Kandungan Pamasaran - sakumaha katingal dina infographic ieu ti KnowledgeTree, Eusi Pamasaran, Patepung Ngajual Eusi.

Eusi Pamasaran Minuhan Jual Eusi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.