Pamasaran Eusi dina Dunya Sosial, Mobile

pamasar eusi

Kuring henteu yakin lamun aya paguneman anu lumangsung di dunya pamasaran anu henteu kalebet kontén. Masalah dina tahap ieu nyaéta ngatur strategi pamasaran kontén multi-kanal. Seueur jalma nyerah sareng ngan ukur ngadorong ka sababaraha medium, tapi janji éta leres ngamangpaatkeun unggal eusi anu aya hubunganana sareng unggal média anu disebarkeun ka unggal pemirsa.

Infografis Brightcove, Ngadamel Eusi Pamasaran Gawé dina Sosial, Dunya Mobile, kalebet data anu leres-leres pikaresepeun naha pamasaran eusi mangrupikeun prioritas utama pikeun para pemasar anu ngusahakeun ngajalankeun kasadaran, ngahasilkeun lead sareng ngarobih penjualan. Tapi, sakumaha data na nunjukkeun, pamasaran eusi multi-kanal sesah, kalayan pamirsa masif sumebar ka jaringan sosial, platform, alat sélulér sareng TV anu nyambung. Hal ieu nyababkeun fragméntasi platform, biaya pangwangunan tinggi sareng ngabingungkeun analytics pikeun pemasar.

Eusi Marketer

Pariksa infographic lengkep di brightcove.com/makeitwork. Sareng anjeun tiasa ngaunduh séri panilitian Praktik Terbaik Pamasaran Eusi lengkep di http://go.brightcove.com/forms/brand-research-bundle.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.