Statistik Marketing Kandungan 2019

Statistik Marketing Konten

Milarian alat promosi anu leres anu henteu ngan ukur ngahontal pemirsa tapi nyiptakeun hubungan sareng pemirsa mangrupikeun hal anu sesah. Salami sababaraha taun ka pengker, para pemasar parantos fokus kana masalah ieu, tés sareng investasi dina sababaraha cara pikeun ningali anu mana anu paling saé. Sareng reuwas taya sahijieun, pamasaran kontén ngagaduhan tempat nomer hiji dina dunya iklan. 

Seueur anu nganggap yén pamasaran kontén ngan ukur aya sababaraha taun ka pengker ti saprak internét janten sacara global kasohor pikeun mempermudah dagang inpormasi anu paling gancang. 

Nanging, upami urang ningali-tingali, urang tiasa leres-leres ningali yén metode pamasaran kontén parantos aya ti saprak abad ka-19. Naon deui, éta parantos ngabantosan ngembangkeun anu teras-terasan pikeun sababaraha industri.

Ieu hal:

Éta sadayana dimimitian dina akhir abad ka-19. Kamajuan téknologi komunikasi sareng transportasi mangrupikeun parobihan utama anu mimiti di masarakat anu ngamungkinkeun perusahaan ngawangun hubungan anu langkung kuat sareng konsuménna. Conto anu saé kumaha ieu tiasa dicandak ti taun 1885 iraha The Furrow majalah nyayogikeun inpormasi sareng naséhat ka patani ngeunaan kumaha ningkatkeun usaha. Dina taun 1912, éta parantos ngempelkeun langkung ti opat juta pamiarsa biasa. 

Conto sanésna asalna tina perusahaan ban Perancis Michelin, anu ngembangkeun pitunjuk 400 halaman anu nawiskeun inpormasi ka supir dumasar kana saran perjalanan sareng perawatan otomatis. 

Inpormasi tina sajarah ngungkabkeun éta pamasaran eusi ngalangkungan parobihan anu utami sareng pencét puncak mimiti sekitar taun 1920 nalika radio nimukeun. Mésér waktos on-air sareng sponsor program populér janten padika anu pangsaéna pikeun ngamajukeun sareng ngiklankeun. Éta damel keajaiban pikeun para pemasar anu langsung mikawanoh poténsialna dina waktos éta. 

Conto anu saé pikeun trend ieu tiasa dicandak ti perusahaan Bubuk Sabun Oxydol, anu mimiti sponsor drama serial radio populér. Target audiens na ditetepkeun janten ibu rumah tangga, sareng mérekna sanés ngan ukur suksés - penjualan na ningkat. Ieu netepkeun sababaraha standar énggal dina kaulinan iklan, sareng ti saprak éta, kaayaan ngan ukur ningkat. 

Maju dugi ka ayeuna, sareng para pemasar parantos ngalihkeun fokus kana distribusi digital kontén ku naékna komputer, smartphone, sareng Internét. 

Hiji hal tetep henteu robih, sanaos: 

Eusi pamasaran tetep mangrupikeun salah sahiji metode promosi sareng iklan anu pangsaéna. Pemasar ngembangkeun strategi inovatif, kontén seger, sareng cara énggal pikeun kalibet ku pemirsa sareng masihan langkung tina naon anu aranjeunna pikahoyong. Média sosial sareng halaman wéb janten tempat target anu énggal, sareng kumargi jalma unggal umur nganggo internét, teu aya wates naon kelompok anu janten udagan salajengna.

Jelas éta pamasaran eusi parantos masihan kontribusi anu penting kana kamajuan sajarah sababaraha industri. Anu tetep ayeuna nyaéta linggih sareng niténan naon anu salajengna di industri milyar-dolar ieu.

Kami arepkeun anjeun diajar sababaraha inpormasi anu manpaat tina tulisan ieu anu tiasa dipiharep ku anjeun pikeun kauntungan anjeun. 

Statistik Marketing Kandungan sareng Fakta

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.