Pendekatan 8 Léngkah pikeun Pamasaran Eusi anu Suksés

Ngembangkeun Proyék Pamasaran Eusi anu Suksés

Ukuran nangtung parantos ngembangkeun hiji Pendekatan 8-léngkah pikeun ngembangkeun proyék pamasaran kontén suksés anu kalebet pamekaran strategi, idéasi, nyiptakeun kontén, optimalisasi, promosi kontén, distribusi, pangasuh kalungguhan sareng pangukuran. Nempo pamasaran kontén ieu salaku strategi anu kohesif salami siklus hirup konsumén penting pisan sabab éta ngepaskeun konténna sareng panggung atanapi maksud anu nganjang ka situs anjeun sareng mastikeun aya jalan kana konvérsi.

Nyiptakeun kontén dina tingkatan na. Kalayan ampir 50% perusahaan ayeuna gaduh strategi marketing kontén sareng hargana 62% langkung alit tibatan pamasaran tradisional, nyiptakeun contnet asli tiasa seueur diémutan. Tim padet, rencana ste, sareng pengetahuan anu saé pikeun industri anjeun tiasa janten cara anu pikaresepeun sareng rewarding pikeun nyiptakeun eusi anu suksés!

Ieu mangrupikeun infographic anu saé anu nyayogikeun pendekatan anu padet pikeun perusahaan anu ngagaduhan departemén kontén atanapi sumberdaya outsourcing pikeun mastikeun aya keselarasan sareng prosés kana cara aranjeunna nuju nalungtik, mekarkeun, ngaéksekusi, ngamajukeun sareng ngukur produktivitas konténna sareng labuh kana inpéstasi.

Pangwangunan-a-Suksés-Eusi-Marketing-Project2

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.