7 Léngkah pikeun Suksés Pamasaran Kandungan

kompetisi kontén pamasaran

Éta henteu kedah janten patarosan deui ngeunaan nilai sareng kinerja strategi pemasaran kontén anu padet. Usaha anjeun peryogi keteg jajantung anu konsisten pikeun streaming eusi tina éta anu ngagaduhan perhatian prospek, ngawangun otoritas sareng kapercayaan anjeun online, sareng pamustunganana ngadorong konvérsi ngalangkungan saluran pamasaran inbound sareng outbound anjeun. Teu aya kejutan tina ieu infographic ti Smart Insights - tapi ngawangun a strategi pamasaran eusi kalapa dirumuskeun kalayan saé dina infographic gampang dicerna ieu.

Pikeun ngabantosan anjeun marios atanapi patokan kumaha anjeun bersaing sareng pamasaran kontén, kanggo unggal léngkah dina infographic, kuring parantos ngalebetkeun panilitian anu aya hubunganana sareng gratis Ngatur Eusi Pamasaran dina 2014 laporan panilitian Smart Insights didamel nganggo Hubspot.

7 Léngkah pikeun Suksés Pamasaran Kandungan

  1. patokan panggunaan pamasaran eusi anjeun ayeuna.
  2. Ngembangkeun pamasaran kontén taktik.
  3. Ngartos palanggan sareng mérek kaperluan tina eusi.
  4. Jantenkeun palinter Investasi dina pamasaran kontén.
  5. Pilih anu pangsaéna nyampur sumberdaya.
  6. Ngadamel kontén anu paling épéktip format.
  7. make analytics pikeun marios ROI na ajen.

menata-eusi-marketing-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.