Survey: Kumaha Bandingkeun Produktivitas Kandungan Anjeun?

prosés produksi eusi

Daftar acara ngaluncurkeun survey panilitian pasar anu lumangsung dina metodologi produksi eusi. Sanaos seueur panilitian anu sayogi pikeun pamasaran kontén sacara umum, aya sakedik inpormasi khusus pikeun propésional kontén pikeun dianggo pikeun ngamimitian metodologi produksi, prosés, sumberdaya pagawé, peran, sareng tanggung jawab, sareng téknologi. Rundown bakal ngaleupaskeun pembaruan kritis kana data penting ieu sapanjang taun.

Rundown parantos nyiptakeun survey pondok pikeun ahli kontén dina agénsi, panerbit, sareng tim kontén kontén pikeun ngabantosan masihan terang kumaha eusi didamel. Jangka panjang, urang ogé bakal ngagunakeun data global ti nasabah kami di Rundown pikeun masihan langkung seueur wawasan kumaha organisasi tina konsép kana kontén, sabaraha waktos kanggo ngahasilkeun kontén, jinis eusi anu dihasilkeun, sareng seueur poin data anu aya hubunganana. .

Kunaon anjeun kedah ilubiung: Tumuwuhkeun pemirsa anjeun, tambih pendapatan anjeun.

Laporan anu lengkep sareng infografis anu aya diantarana bakal ngabantuan, mangpaat, sareng inpormasi anu narik pikeun unggal produsen eusi. Unggal pamilon survey bakal kéngingkeun salinan gratis laporan lengkep, kalebet wawasan sareng papanggihan ngeunaan sumber, kalungguhan, tanggung jawab, téknologi, alat, kinerja, alur kerja sareng seueur deui pikeun tim kontén propésional sareng panyipta.

Survei Produksi Eusi Anu Diunduhkeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.