Ngadaptasi sareng Ngarespon kana Umpan Balik Hasil Hasil Marketing

Responsiveness Palayanan

Sakumaha gancang sareng épéktipna réspondén ngaréspon sareng adaptasi kana umpan balik konsumen anu teras-terasan parantos janten penentu kinerja brand anyar. Numutkeun ka 90% tina 150 merk pemasar anu disurvei, responsif-atanapi kamampuan pikeun sumber, ngartos teras gancang ngaréaksikeun eupan balik, karesep, sareng kabutuhan-penting, upami henteu kritis, kana pangiriman pangalaman palanggan anu luar biasa.

Ngan 16 persén pemasar anu ngaraos organisasiana sacara responsif pisan kana konsumén, gagal ngadamel parobihan kana produk, bungkus, jasa, sareng pangalaman dumasar kana pamundut konsumén sacara real-time sareng eupan balik.

Unduh: Syarat Responsif

Laporan anu ngajelaskeun kumaha pemasar lincah nimpa umpan balik konsumén pikeun ngajalankeun pertumbuhan. Éta mangrupikeun hasil tina panilitian anu komprehensif anu dilakukeun ku Déwan CMO dina kerjasama sareng Platform Identifikasi Produk Danaher Corporation perusahaan, anu mangrupikeun inovator dina ranté suplai bungkusan pamasaran sareng produk.

Panilitian nalungtik kumaha organisasi nuju kajantenan nalika ngaréspon palanggan sareng ngamanpaatkeun data palanggan sareng intél pikeun nganteurkeun pangalaman anu pas dina waktos anu pas sareng ngalangkungan saluran pilihan palanggan, naha éta mangrupikeun titik hubungan fisik atanapi digital.

Isu Top Ngunduh Responsiveness Marketing

  • Kurang anggaran pikeun maju dina apdet anu langkung sering kana titik sentuh fisik
  • Henteu gaduh data atanapi intél pikeun ngarobih dumasar réaksi sareng paripolah palanggan
  • Tim fungsional misahkeun pamasaran tina kaputusan produk sareng bungkusan
  • Penjual teu tiasa digawekeun gancang atanapi minuhan jadwal gancang

Pikeun ngubaran tantangan-tantangan ieu, para pemasar ngaraosan pergeseran budaya bakal kedah kajantenan, kalebet prosés sareng alat énggal pikeun ngalaksanakeun parobihan langkung gancang, sabab 60 persén réspondén percanten fokus kana nasabah langkung produk bakal kedah dilaksanakeun pikeun kamajuan anu penting. .

Konsumén sapinuhna ngarepkeun mérek pikeun kalibet dina gancangna cahaya-saurna, éta pangalaman pelanggan anu luar biasa tina mérek sapertos Amazon sareng Starbucks anu parantos ngabuktikeun yén réspon gancang, personalisasi sareng real-time (atanapi caket real-time) Dursasana omnichannel tiasa dilakukeun dina mencét tombol atanapi pencét aplikasi. Ieu Dursasana dina kagancangan digital, sareng nasabah ngarepkeun tingkat responsif anu sami dina sadaya pangalaman, henteu paduli naha saluranna fisik atanapi digital. Liz Miller, Wakil Présidén Senior Marketing pikeun Déwan CMO

Rata-rata, para pamasar ngarasa aranjeunna sanggup ngaréspon atanapi ngaréaksikeun kana umpan balik konsumén, pamundut, saran atanapi keluhan khusus pikeun kampanye pamasaran kirang ti dua minggu.

laju ngabales

Tim pamasaran tangkas milarian ngabahas palaksanaan ieu sareng celah pertunangan salaku 53 persén réspondén ngaku yén tujuanana nyaéta pikeun nganteurkeun pembaruan sareng ngarobih titik-titik fisik dina kaayaan 14 dinten, kalayan 20 persén pemasar ngarepkeun ningali yén jurang sempit dugi ka 24 jam pikeun nganteurkeun pembaruan dina pangalaman fisik.

Numutkeun ka para ahli di Danaher Corporation-anu portopolio kalebet mérek sapertos Pantone, MediaBeacon, Esko, X-Rite sareng AVT-upami résponsipitas dina média fisik badé dijantenkeun kaunggulan kalapa anu leres, patarosan-patarosan konci kedah ditaros sareng léngkah-léngkah kedah dilaksanakeun .

Saran Pikeun Ningkatkeun Responsiveness:

  1. Corral sadayana anu ngadamel eusi: Naha tim ieu nganggo sistem anu misah ayeuna? Naha urang tiasa ngungkit hiji kanggo méréskeun biaya batur?
  2. Sambungkeun téknologi pikeun transparansi real-time: Sabaraha téknologi anu kami anggo pikeun nyandak sadaya komunikasi konsumen fisik sareng digital kami ka pasar? Dimana panangan tangan anu teu épisiénna?
  3. Daripada pokuskeun kana hiji karya, pikirkeun kumaha urang tiasa nyederhanakeun sakabeh ranté nilai: Naon pangaruhna kana bisnis urang upami waktos urang masarkeun komunikasi fisik sareng digital éta satengah tina naon ayeuna?

Kalayan kamajuan anu hébat dina pangiriman média digital, hanjakalna, kamampuan pikeun ngarobih média fisik parantos katinggaleun. Seueur jalma ngan saukur henteu terang naon anu tiasa dugi ka aranjeunna mutuskeun bakal leres. Kamajuan téknologi ayeuna ngamungkinkeun para pamimpin bisnis nungtut langkung gancang, kualitas anu langkung luhur sareng transparansi anu langkung ageung ti mitra sareng padagangna ti kantos sateuacan. Malah langkung kuat pikeun mérek global nyaéta téknologi sapertos éta sayogi di panjuru dunya. Joakim Weidemanis, Eksekutif Grup sareng Wakil Présidén, Identipikasi Produk di Danaher Corporation

Naon Touchpoints Eusi Naon Pangaruh Kaputusan Mésér?

Eusi anu Pénta

Panilitian dilakukeun dina usum semi taun 2017 sareng kalebet input ti langkung ti 153 eksekutif pamasaran senior. Lima puluh opat (54) persén réspondén ngagaduhan gelar CMO, Kepala Marketing atanapi Wakil Présidén Senior Marketing, sareng 33 persén mangrupikeun mérek kalayan panghasilan langkung tina $ 1 milyar (USD).

Unduh: Syarat Responsif

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.