Élmu Kandungan: Ngarobih tautan Plain Jane anjeun kana Kontéks Kontéks Killer

Depositphotos 48956925 s

Naon anu Washington Post, BBC News, sarta New York Times gaduh sasaruaan? Aranjeunna nuju ngeuyeuban kontén kontén kanggo tautan dina halaman wéb na, nganggo alat anu disebat Apture. Daripada tautan téks statis saderhana, tautan Apture micu jandéla pop-up dina beurit anu tiasa nembongkeun rupa-rupa kontéks kontéks kontéks.

AptureDina sisi penerbitan, Apture ngajantenkeun gampang pisan pikeun pangarang mendakan, ngaitkeun kana, sareng ningalikeun kontén anu aya hubunganana dina tulisan blogna. Kantun nyorot téks anu anjeun hoyong kaitkeun, sareng ku sakali klik, plugin Apture - anu sayogi dina platform penerbitan online anu populér - milarian internét pikeun sababaraha jinis eusi kontéks kontéks anu béda, sareng ngarobah téks anjeun janten licin, mantuan link média euyeub.

Salah sahiji kauntungan pikeun pamiarsa anjeun nyaéta aksés gancang kana bit inpormasi tambahan. Mousing ngalangkungan tautan bakal nembongkeun jandela pop-up sakedik anu nembongkeun eusi anu aya hubunganana langsung sareng istilahna. Ieu tiasa janten pidéo Youtube, éntri Wikipedia, atanapi bahkan hasil pamilarian Twitter sacara real-time.

Biasa, tautan ieu tiasa nyandak pangguna jauh tina tulisan anjeun, sanaos aranjeunna ngan hoyong mendakan sakedik inpormasi. Daripada berpotensi ngirim pamaké anjeun ka situs sanés, Apture gancang sareng épisién mintonkeun kontén anu tiasa dipikaresep ku pangguna pikeun ngajalajah, sareng dina pangaruhna, nyobian ngungkulan minatna atanapi panilitianana dina postingan anjeun nyalira.

Gagasan di tukangeun Apture nyaéta ngajantenkeun tulisan anjeun langkung caket, sareng kuduna, sacara téoritis, ningkatkeun waktos dina situs - métrik Dursasana kritis pikeun seueur pemasar mérek.

Sareng kanggo sadayana analytics junkies diluar sana, anjeun tiasa ngalacak tautan ngalangkungan Apture's analytics jasa dina versi mayar. Catet yén nalika plugins platform penerbitan pikeun Apture ngahasilkeun tautan anu ku Google ditingali salaku tautan lami biasa, plugin browser henteu ngahasilkeun tautan anu tiasa dikenal ku mesin pencari.

Kami nganggo versi WordPress tina Apture dina pangulangan ayeuna urang blog, sareng salaku perusahaan éta ngan ngajadikeun eusi - sadidinten, unggal dinten - dugi ka ayeuna, urang resep pisan. Sadaya produser kontén kami parantos nyarios positip. Éta ngabantosan ngadamel tulisan anu pikaresepeun sareng anu relevan, sareng ngabantosan pisan pikeun ngahasilkeun ideu kontén anyar - sareng ngajantenkeun ideu-ideu anu urang parantos langkung resep pikeun pangguna.

Coba démo Apture dina situsna - éta ngajantenkeun eusi janten pikaresepeun, sareng blog anjeun langkung épéktip.

3 Komentar

  1. 1

    The betah dimana Apture embeds inpormasi gancang pisan! Wah - aplikasi luar biasa. Éta sigana mangrupikeun cara anu luar biasa pikeun ningkatkeun eusi anjeun, tapi, meureun, seueur teuing lamun aya tautan di mana waé. Abdi panasaran ningali kumaha pangaruhna dina kaca, tingkat mumbul sareng konvérsi!

    Hatur nuhun pikeun ngabagi - téknologi endah. 😎

  2. 2

    Gampang dibawa kabur ku cocooan anyar. . . sanés kuring bakal ngalakukeun éta. . . 😉

    Kami ngalaksanakeun Apture dina pertengahan Desember, sareng pandangan gancang dina analytics kami nunjukkeun langkung seueur tampilan halaman, tingkat mumbul anu langkung handap, sareng langkung seueur waktos dina situs - tapi blog kami mangrupikeun anu langkung ngora, éta tiasa janten sababaraha alesan anu béda, kamungkinan ngan évolusi alami blog. (panginten janten konténna ogé... 😀)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.