Ngajual IN Eusi sanés Ngajual sareng Eusi

Depositphotos 19243745 s

Dina nyarios sareng perusahaan anu ngahasilkeun kontén hébat, aranjeunna ngabahas yén sababaraha ideu kontén anu aranjeunna jalankeun tiang panji ditolak kusabab eusina henteu langsung pangaruh jual produk atanapi jasa na. Heug Naon strategi eusi anu kacida bencana. Upami tujuan unggal bagian tina kontén kontén anjeun nyaéta pikeun ngajual hiji hal, anjeun ogé ngan saukur mareuman blog sareng mésér iklan.

Entong salah sangka - sababaraha urang diluar pancen-leres milari produk atanapi jasa anu bakal ngabantosan aranjeunna ngalereskeun masalah sareng langkung saé anjeun ngagaduhan kontén anu ngajurung aranjeunna ka jual. Tapi upami unggal sapotong eusi nyobian ngajalankeun aranjeunna ka dijual, anjeun henteu nyayogikeun nilai naon waé pikeun pemirsa anjeun.

Kuring gé nyadiakeun sababaraha conto:

  • TinderBox - sistem maranéhna automates tugas tedious nulis usulan ngaropéa tur pasatujuan kalayan klien, sahingga komentar, beureum-pinding jeung tanda tangan digital. Mun kabeh aranjeunna wrote ngeunaan éta fitur maranéhna unggal poé, teu saurang ogé bakal datang ka situs maranéhanana. Nanging, aranjeunna nyerat tulisan anu matak anu masihan nilai ka pamimpin penjualan anu teras-terasan maca konténna.
  • Mindjet - platform maranéhanana ngamungkinkeun pikeun ideation, kolaborasi, pikiran-pemetaan sarta manajemén tugas malah. situs maranéhanana henteu ngejah kaluar unggal dinten sabaraha gampang produk maranéhanana nyaéta sangkan mindmap a, maranéhna Konspirasi blog ngabagi eusi anu luar biasa dina inovasi sareng pangaruhna di gaw. Éta mangrupikeun salah sahiji sumber anu paling saé pikeun idéasi sareng inovasi dina Internét.
  • Katuhu Dina Interaktif - aranjeunna ngical parangkat lunak otomasi pamasaran… tapi blogna nyarios sareng siklus kahirupan pelanggan, siklus pameseran, nilai pelanggan, ingetan pelanggan sareng masalah ageung anu sanés dina rohangan éta. Sedengkeun pesaingna sok ngadongéngkeun langkung seueur lead di luhur corong, Right On Interactive nerapkeun pendekatan anu béda - ngajelaskeun kumaha mendakan palanggan anu langkung berharga sareng bakal tetep kakuatan sareng perusahaan anjeun pikeun maksimalkeun pangasilan dina investasi.
  • Daptar Angie - ulasan suplai di-jerona panyadia ladenan nu dipercanten ku sabab maranéhna geus teu anonim sarta pausahaan jalan mun nyapih na mastikeun pangalaman jasa kualitas pikeun palanggan maranéhanana. Tapi situs maranéhanana nyadiakeun ton informasi ngeunaan industri, ngalakukeun-eta-diri papatah keur folks, sarta ikhtiar solid pikeun jalma nu keur nalungtik éta putusan beuli salajengna. Aranjeunna nuju teu jualan lalanggan kalawan eusi, aranjeunna nuju dilegaan trust anu pamakéna kudu di aranjeunna sarta nyadiakeun nilai saluareun ulasan.

Nalika pamaca maca tulisan, aranjeunna mimiti nampi yén perusahaan ngartos tantangan sareng hanjelu aranjeunna. Ngalangkungan eusina, anu maca ngagaduhan nilai tambahan ti perusahaan, ngawangun kapercayaan sareng perusahaan AND, pamustunganana, kasempetan pikeun janten palanggan naék pisan. Tujuan seuseueurna kontén sanés langsung ngajual jalma éta, éta pikeun nunjukkeun aranjeunna kaahlian anjeun dina bidangna, pikeun nunjukkeun otoritas anjeun, kapamimpinan anjeun, sareng nyayogikeun langkung seueur nilai tibatan ngan saukur mésér produk atanapi jasa.

Lamun anjeun ngahontal ieu, eusi Anjeun sells.

panyingkepan: Pausahaan nu didaptarkeun di luhur téh sadayana klien tina ours.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.