Naha Eusi pikeun SEO?

eusi pikeun SEO infographic

Hébat manggihan ku sobat alus Chris Baggott tina Compendium. Sanaos urang tangtangan seueur taktikna yén perusahaan SEO ngamangpaatkeun pikeun kéngingkeun rangking, masih rébuan patarosan dina mesin pencari unggal dinten ku jalma anu nyobian mendakan produk atanapi jasa anjeun.

Patarosanna béda-béda… janten sababaraha halaman eusi anu saé henteu bakal dipotong deui. Ampir unggal perusahaan kedah janten penerbit ayeuna upami aranjeunna ngarepkeun ngawangun otoritas dina industrina sareng ngamangpaatkeun rupa-rupa pamilarian anu dilakukeun ku jalma.

SEO Kandungan Infographic

Naha Eusi Pikeun SEO, Ngajalajah kumaha kontén konci pikeun pisibilitas mesin pencari. Anjeun tiasa ogé maca langkung lengkep ihwal Brafton's tulisan blog anu aya hubunganana.

Infographic ku Brafton.

8 Komentar

  1. 1

    Inpormasi anu saé, Douglas. Kuring satuju sareng ramalan SEO di handapeun grafik, sanaos kuring sigana bakal nempatkeun kontén sareng sinyal sosial dina daérah anu sami. Naon anu anjeun pikirkeun?  

    Mesin pencari bakal kedah mimiti ningali henteu ngan ukur kualitas eusi, lingkungan, sareng saterasna, tapi aranjeunna ogé kedah langkung beurat dina kualitas akun sosial ogé, sapertos urang. Pasti parantos ningali akun sampah anu dianggo pikeun ngamajukeun kontén.  

    Dupi sinyal sosial bener bade jadi leuwih penting batan eusi sorangan?

    • 2

      Tanpa eusi anu saé, kuring henteu nyangka yén aya sinyal sosial anu kuat. Sareng kuring nyangka yén jalma-jalma parantos bajoang pikeun beuratna akun sosial anu berpengaruh ka titik ieu. Upami anjeun henteu gaduh pengikut anu kuat, anjeun bakalan janten akun sampah. Abdi optimis yén masalah 'manusa' ieu parantos ngagentos masalah 'matematika' SEO… sareng ampir teu mungkin pikeun ngahasilkeun réaksi 'manusa' sacara terprogram dina waktos ieu.

      • 3

        Sinyal-sinyal éta manipulatif pisan, sanés? Kuring geus kadéngé ti loba webmasters / SEO folks anu, contona, geus mayar kanggo Likes / Views on YouTube jeung Facebook, nu pamustunganana ngarah ka likes / view sabenerna. 

        Jadi pamustunganana, rekening junk ngarah ka rekening sabenerna.  

        Moal éta réaksi manusa programmatic?

        • 4

          Abdi henteu percanten yén aranjeunna manipulatif pisan sapertos anu disangka jalma. Abdi tiasa mésér 5,000 pintonan sareng resep kana YouTube, tapi a) naha éta pangguna YouTube gaduh pangaruh? Meureun moal. b) Dupi aya buzz sabudeureun sakuliah sababaraha situs pakait sareng pamadegan pintonan? Meureun moal.

          Jigana éta kacida teu mungkin - atawa sahenteuna ongkos prohibitive - nu kumaha bae bisa kaulinan sistem jeung nyadiakeun influencers cukup pikeun ngahurungkeun dial.

          • 5

            Satuju pisan sareng penilaian anjeun. Nilai eusi hébat kapanggih dina kamampuhna pikeun narik pamingpin opini sarta ngadidik pamiarsa. Lamun eusi resonates kalawan batur, aranjeunna bakal babagi deui ka bunderan sosial maranéhanana sarta pangaruh multiplier dimimitian.

          • 6

            Abdi satuju sareng anjeun Douglas. Manipulatif (atawa programmatic) likes, pintonan, rt urang jsb bakal ditandaan ku mesin pencari characterizing "nyata" pola sinyal sosial.

  2. 7
  3. 8

    Abdi henteu percanten yén aranjeunna manipulatif pisan sapertos anu disangka jalma. Abdi tiasa
    balik meuli 5,000 pintonan sarta likes on YouTube, tapi a) nya éta pamaké YouTube
    boga pangaruh? Meureun moal. b) Dupi aya buzz sabudeureun sakuliah
    sababaraha situs pakait sareng pamadegan pintonan? Meureun moal.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.