Konversi, Eusi sareng Rock Operas

Tommy

Konversi Situs WébNaon hubunganana Who's Rock Opera Tommy sareng Konversi halaman wéb? Ukur sadayana!

Grup batu legendaris The Who transformasi Rock & Roll sareng Landmark Rock Opera Tommy (1969) na. Hoyong ngarobih halaman wéb Konversi Konversi anjeun (2011)?

  • "Kumaha saur anjeun anjeunna ngalaksanakeunana?
  • "Abdi henteu terang."
  • "Naon anu ngajantenkeun anjeunna saé pisan?"

Naon anu ngajantenkeun anjeunna saé pisan?  Eusi.

Tempo Kuring …

Antisipasi kabutuhan kuring. Kuring henteu tiasa ningali atanapi némpél produk anjeun sabab kuring ngan ukur gaduh naon anu anjeun nempatkeun payuneun kuring nalika kuring ngahontal halaman wéb anjeun.

Rasakeun Kuring…

Terang kunaon kuring ngagaleuh.

Naon anu dipikahoyong atanapi titik nyeri kuring? Naon anu ngajantenkeun anjeun cocog pikeun méréskeun masalah kuring?

Sanaos anjeun kagoda pikeun ngalakukeunana, tong nganggap yén kuring ukur paduli nyaéta harga. Kasus (Study) dina titik:

Perusahaan ngajakan peralatan nyobian bersaing dina harga; aranjeunna diantara anu paling mahal dina katégori na. Naon anu paling penting pikeun jalma anu mésér ti aranjeunna? Genah sareng Kasayogian!

Perusahaan ieu ngagaduhan dua belasan + lokasi di Amérika Kalér sareng alat-alatna anu mahal "sok di stock". Tebak cing? Aranjeunna henteu ngawartosan ieu.

Kusabab harga tinggi, abdi peryogi cinta tambahan sakedik. Abdi resep ngobrol sareng batur sateuacan ngadamel komitmen mésér. Nomer telepon? Henteu diulas dina situs atanapi dina penyuluh iklan PPC. Duh!

Toél Kuring…

Entong ngandelkeun gambar nyalira pikeun ngajual produk atanapi jasa kuring. Nyiptakeun kontén kualitas pikeun tiap produk atanapi jasa masing-masing. Ngadidik, ngahibur, sareng ngawartosan kuring.

  • ngabogaan eusi stellar pikeun sagalana! Sabaraha halaman produk anu anjeun titingali anu gaduh enol kontén? Teu aya kontén, teu kontéks, sareng teu aya penjualan.
  • Entong pernah nganggo industri jargon atanapi klise.
  • Ucup (tetep saderhana, bodo) abdi.
  • Be tetep. Nyarios dina hiji sora. Entong amok sareng olahtalatah campuran anu asalna tina sababaraha pamangku kapentingan.
  • Teken kuring sareng sora aktip. Anjog ku manpaat ku cara anu mikat, contona, "Ningkatkeun ROI 50% dina 50 dinten ...
  • Henteu hype, Punten. Entong piss handap abdi, sareng ngawartoskeun kuring hujan. Bantahan pikeun, ngajelaskeun manpaatna, produk / jasa anjeun, tapi tong nyungkeun kuring naék gunung nalika anjeun kedah ngajual kuring nyaéta bukit mol. Répréséntasi = penjualan lasut!
  • Nangkeup konvénsi. Interaksi didasarkeun kana “koléktif universal,” anu dumasar kana unggal 100an pangunjung atanapi 1000-an pangalaman di wéb. Béda teu cukup pikeun némpél kuring.

Cageurkeun Kuring…

Éja ... éta… kaluar: kumaha anjeun méréskeun masalah kuring atanapi nyugemakeun kabutuhan kuring?

Ieu kedah saderhana, leres? Éta henteu. Deui, sabaraha situs anu anjeun parantos sumping anu henteu nyumponan kabutuhan anjeun? Sakumaha seueur anu sesah milari anu dipikahoyong kuring?

Hayu atuh ngajelaskeun - teu aya waktos - hayu atuh nyimpulkeun:

  • Gampangkeun kuring pikeun milarian anu dipikahoyong
  • Ngawartosan sareng terlibat sareng eusi anu jelas, singket, sareng konsisten
  • Pamerkeun kauntungan produk / jasa anjeun
  • Pindahkeun kuring
  • Janten jawaban kana kahoyong / kabutuhan kuring

Ngadamel kontén kualitas sareng anjeun bakal ngagaduhan pangunjung "milarian kagumbiraan dina suku anjeun."

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.