10 Alat Tulis Eusi Luar Biasa pikeun Pemasaran Anu Luar Biasa

tulisan Pakakas

Hésé pikeun milari kecap anu leres pikeun ngajelaskeun kakuatan sareng kamahéran nyerat eusi. Sadayana peryogi kontén kualitas ayeuna-ayeuna - ti blogger amatir dugi ka perusahaan internasional nyobian ngamajukeun produk sareng jasa na.

Numutkeun laporan, perusahaan anu blog nampi 97% langkung seueur tautan kana situs wébna tibatan réncang non-bloggingna. Panilitian sanés ngungkabkeun yén nampilkeun blog salaku bagian konci halaman wéb anjeun bakal masihan anjeun 434% kasempetan anu langkung saé pikeun dijantenkeun rengking luhur dina mesin pencari.

Tapi pikeun janten panulis anu suksés, anjeun kedah ngamanfaatkeun aplikasi seni sareng plugin na. Asistén digital tiasa ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun tulisan anjeun, janten tetep maca pikeun mariksa 10 pakakas nyerat eusi anu luar biasa pikeun pamasaran anu luar biasa.

1. Generator Topik Blog

Milarian ideu kontén seger sanés upami anjeun kedah nyebarkeun tulisan unggal minggu atanapi bahkan unggal dinten. Éta alesanana Hubspot ngembangkeun Generator Topik Blog pikeun ngabantosan panulis dina milari topik anu sampurna pikeun situsna. Prosésna saderhana pisan: lebetkeun kecap konci sareng alatna bakal nunjukkeun anjeun sababaraha ideu.

Misalna, urang lebet pamasaran sareng nampi bongbolongan ieu:

  • Pamasaran: Harepan vs Realitas
  • Naha pamasaran bakal maréntah dunya?
  • Hal badag salajengna dina pamasaran
  • Pamasaran ngajelaskeun kirang tina 140 karakter

Hubspot Blog Topic Generator Generator Topik Blog FATJOE

2. Alat Kecap konci

Upami anjeun hoyong ningali kumaha jalanna di luar Google Keyword Planner, kami nyarankeun anjeun nguji Alat Konci ieu. Platform éta tiasa ngahasilkeun langkung ti 700 saran keyword panjang pikeun unggal istilah pamilarian.

Alat ieu bahkan henteu nyungkeun anjeun ngadamel akun khusus, janten anjeun tiasa nganggo lengkep gratis sakalian peryogi. Naon anu anjeun tiasa ngarepkeun tina Alat keyword nyaéta pikeun gancang ngaidentipikasi maluruh Google anu paling umum sareng mendakan kecap konci anu sampurna cocog sareng kabutuhan audiens target anjeun.

Alat Konci

3 Coffitivity

Ieu mangrupikeun salah sahiji karesep pribadi kami, Coffitivity. Platform ieu dirancang pikeun anjeun sadayana roh-roh bébas di luar sana anu resep damel di luar kantor tapi teu sanggup. Coffitivity nyiptakeun sora ambien cafe pikeun nguatkeun kreativitas anjeun sareng ngabantosan anjeun damel langkung saé.

Éta nawiskeun sababaraha sora ambient, ti mimiti murmur isuk sareng Café de Paris dugi ka tempat dahar beurang sareng bistro Brasil. Kaperawatan masihan anjeun perasaan damel dina suasana anu nyaman sareng tiis, anu mangrupikeun panguat inspirasi asli pikeun seueur panulis.

Kapamalian

4. Tetep Pokus

Procrastination mangrupikeun pembunuh produktivitas, tapi aya cara pikeun méréskeun masalah ieu ogé. Stay Focusd ningkatkeun produktivitas anjeun ku ngawatesan jumlah waktos anu anjeun tiasa nyéépkeun dina waktos-waktos miceunan waktos. Kumaha jalanna?

Plugin ngukur waktos anjeun nyéépkeun online sareng meungpeuk sadaya fitur pas waktos anu parantos atos parantos habis. Éta maksa procrastinators konsentrasi kana padamelanna sareng ngabantosan aranjeunna ngalaksanakeun tugas sareng tujuan sadidinten. Kami ngucap sukur ka batur sapagawean di Lahan Nulis Karangan pikeun ngenalkeun kami kana alat anu luar biasa ieu!

Tetep Fokus

5. Kecap 750

Ampir 500 rébu panulis sadunya nganggo 750 Kecap salaku asistén nyerat anu berharga. Alat ieu didamel nganggo hiji tujuan nyalira - pikeun ngabantosan blogger pikeun nampi kabiasaan nyerat unggal dinten. Sakumaha namina nunjukkeun, situs éta nyorong panyipta eusi nyerat sahenteuna 750 kecap (atanapi tilu halaman) unggal dinten. Henteu janten masalah naon anu anjeun nyerat salami anjeun ngalakukeun éta sacara teratur. Tujuanana jelas: tulisan sapopoé bakal datang ka anjeun sacara otomatis saatos bari.

Kecap 750

6. Buru-Buru Karangan Kuring

Nulis tulisan blog sesah, tapi nyerat tulisan akadémik tingkat luhur bahkan langkung nangtang. Ieu sababna sababaraha pangarang nganggo Rushmyessay, agénsi anu ngerjakeun puluhan panulis berpengalaman dina sagala bidang kaparigelan.

Craig Fowler, juru sirah di UK Careers Booster, Nyebatkeun yén Rushmyessay seuseueurna nyéwa individu sareng gelar Master atanapi PhD anu ngajamin pangiriman gancang sareng kualitas luhur. Anu langkung berkesan nyaéta Rushmyessay nawiskeun palanggan ka palanggan 24/7, janten anjeun tiasa ngirim pesen atanapi nelepon aranjeunna iraha wae anu anjeun pikahoyong.

Buru-Buru Karangan Kuring

7. Monyét Ukur

Tulisan anu pangsaéna pikaresepeun sareng pikaresepeun, janten aranjeunna méré ilham ka pangguna pikeun nyandak tindakan ku naroskeun patarosan atanapi ngantunkeun koméntar. Upami anjeun hoyong ngajantenkeun tulisan langkung interaktif, anjeun kedah nganggo Survey Monyét. Éta desainer survey saderhana anu ngamungkinkeun anjeun ngadamel sareng nyebarkeun polling opini online dina sababaraha menit. Ku cara éta, anjeun tiasa ngantep pengikut anjeun mutuskeun naon anu penting malahan ngagunakeun éta salaku sumber inspirasi pikeun tulisan blog ka hareup.

SurveyMonkey

8. Grammarly

Nyebarkeun tulisan tanpa diédit henteu pernah janten ide anu saé. Anjeun kedah parios unggal sakedik téks pikeun mastikeun teu aya éjahan atanapi kasalahan tata basa. Nanging, ieu tiasa janten tugas anu pikasieuneun upami anjeun hoyong ngalakukeun éta sacara manual, janten kami nyarankeun anjeun nganggo Grammarly. Plugin proofreading populér tiasa mariksa sadaya tulisan dina sababaraha detik sareng nyorot kasalahan, téks rumit, sareng seueur detil sanés anu ngajantenkeun kontén anjeun henteu sampurna.

Grammarly

9. Panambang Ggrade

Upami anjeun henteu hoyong mesin pikeun nyiapkeun tulisan anjeun, aya solusi anu sanés. Datang dina bentuk GgradeMiners, nyerat sareng agénsi éditan sareng puluhan éditor anu terampil. Anjeun ngan ukur kedah nelepon aranjeunna sareng aranjeunna bakal gancang napelkeun anjeun manajer akun anu nyandak kasus ieu. Ngagunakeun jasa ieu, anjeun tiasa ngarepkeun teu kurang ti éditan kasampurnaan sareng gaya-wijaksana.

Panambang Pameunteu

Cliché Panimu

Alat panungtung dina daptar kami pasti salah sahiji anu paling pikaresepeun. Cliché Finder ngabantosan panulis pikeun ngagosok konténna ku cara ngaidentipikasi sareng nyorot kecap atanapi frasa anu teuing. Kaseueuran jalma henteu merhatoskeun masalah ieu, tapi anjeun bakal kaget ningali sabaraha klise anu aya dina tulisan online. Salaku panulis anu serius, anjeun henteu kersa ngantepkeun ieu kajantenan ogé ka anjeun, janten nganggo Cliché Finder kanggo ngaleungitkeun ancaman.

Cliché Panimu

kacindekan

Blogger anu pangsaéna sanés ngan ukur pinter sareng kréatip tapi ogé suksés nganggo aplikasi nyerat online sareng plugins. Ieu ngabantuan panulis nyerat langkung gancang sareng nyiptakeun tulisan anu langkung saé minggu ka minggu, anu mangrupikeun prékondisi dasar pikeun janten desainer eusi tingkat luhur.

Kami nunjukkeun daptar 10 alat nyerat eusi anu luar biasa anu tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun kagiatan pamasaran anjeun. Pastikeun pikeun mariksa aranjeunna sareng nyerat koméntar upami anjeun ngagaduhan bongbolongan anu pikaresepeun kanggo dibagikeun ka kami!

panyingkepan: Martech Zone anu ngagunakeun tautan na pikeun Grammarly dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.