Komprési Gambar Kedah Kedah Dipilarian, Mobile, Sareng Optimisasi Konversi

Nalika désainer grafis sareng fotografer ngaluarkeun gambar pamungkasna, aranjeunna biasana henteu dioptimalkeun pikeun ngirangan ukuran file. Komprési gambar sacara drastis tiasa ngirangan ukuran file gambar - bahkan 90% - tanpa ngirangan kualitas dina panon taranjang. Ngurangan ukuran file gambar tiasa gaduh sababaraha kaunggulan: Langkung gancang Beban Times - ngamuat halaman langkung gancang parantos dipikaterang masihan pangalaman anu langkung saé pikeun pangguna anjeun dimana aranjeunna henteu tiasa

Composable: Nganteurkeun Janji Personalisasi

Jangji personalisasi parantos gagal. Mangtaun-taun urang kantos nguping ngeunaan manpaatna anu luar biasa, sareng para pemasar anu milarian modalna parantos ngagaleuh larutan anu mahal sareng téknis rumit, ngan ukur mendakan kasép éta, pikeun kaseueuran, janji personalisasi langkung seueur tibatan haseup sareng kaca spion. Masalahna dimimitian ku kumaha personalisasi parantos ditingali. Diposisikan salaku solusi bisnis, éta bakal dibingkai ngaliwatan lénsa pikeun ngarengsekeun kabutuhan bisnis nalika leres

Pitunjuk Pikeun Jenis sareng Pakakas Pikeun Ngamimitian Nyiptakeun Kursus Video Online

Upami anjeun hoyong ngadamel tutorial online atanapi kursus pidéo sareng peryogi daptar gunana sadaya alat sareng stratégi anu pangsaéna, maka anjeun bakal resep pituduh pamungkas ieu. Salami sababaraha sasih ka pengker, kuring sacara pribadi nalungtik sareng nguji seueur alat, pakakas sareng tips pikeun nyiptakeun tutorial sareng kursus pidéo anu suksés pikeun dijual dina internét. Sareng ayeuna anjeun tiasa nyaring daptar ieu pikeun gancang mendakan naon anu anjeun paling peryogikeun (aya kitu

The Build Versus Buy Dilemma: 7 Pertimbangan Pikeun Tangtoskeun Naon Anu Pangsaéna Pikeun Usaha Anjeun

Patarosan naha ngawangun atanapi mésér parangkat lunak mangrupikeun perdebatan anu panjang antara para ahli kalayan sagala rupa opini dina internét. Pilihan pikeun ngawangun perangkat lunak di-bumi anjeun nyalira atanapi mésér solusi pasar anu siap sacara siap tetep ngajantenkeun seueur anu nyandak kaputusan bingung. Kalayan pasar SaaS berkembang kalayan kamashuranana dimana ukuran pasar diproyeksikeun ngahontal USD 307.3 milyar ku 2026, éta matak ngamudahkeun pikeun mérek ngalanggan jasa tanpa kedah

Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kalayan inpormasi sareng téknologi dina ujung jari urang, perjalanan mésér parantos robih pisan. Anu mésér ayeuna ngalakukeun panilitianna jauh sateuacan kantos nyarios ka wawakil penjualan, anu hartosna pamasaran ngagaduhan peran anu langkung ageung tibatan anu sateuacanna. Diajar langkung seueur ngeunaan pentingna "smarketing" kanggo bisnis anjeun sareng naha anjeun kedah ngajantenkeun tim penjualan sareng pamasaran anjeun. Naon ari 'Smarketing'? Smarketing ngahijikeun pasukan penjualan sareng tim pamasaran anjeun. Éta museur kana ngarobih tujuan sareng misi

Kumaha ngaoptimalkeun Judul Judul Anjeun (Kalayan Conto)

Naha anjeun terang yén halaman anjeun tiasa ngagaduhan sababaraha judul gumantung kana dimana anjeun hoyong ditampilkeun? Leres ... ieu aya opat judul anu béda anu anjeun tiasa gaduh pikeun hiji halaman dina sistem manajemen kontén anjeun. Judul Judul - HTML anu ditampilkeun dina tab panyungsi anjeun sareng diindéks sareng dipidangkeun dina hasil pamilarian. Judul Halaman - judul anu anjeun pasihkeun pikeun halaman anjeun dina sistem manajemen kontén pikeun milarian

Naon Nofollow, Dofollow, UGC, Atanapi Tautan Anu Disponsoran? Naha Backlinks Penting pikeun Peringkat Milarian?

Saban dinten koropak kuring dibanjiran ku perusahaan SEO spamming anu nyungkeun nempatkeun tautan dina kontén kuring. Éta aliran pamundut anu teu aya tungtungna sareng leres-leres ngaganggu kuring. Kieu carana kumaha email biasana jalan… Dear Martech Zone, Kuring perhatoskeun yén anjeun nyerat tulisan anu saé ieu dina [keyword]. Kami nyerat tulisan lengkep ngeunaan ieu ogé. Jigana éta bakal ngajantenkeun tambahan anu saé pikeun tulisan anjeun. Punten wartoskeun upami anjeun

3 Strategi Téknik Top pikeun Penerbit di 2021

Sataun katukang hésé pikeun panerbit. Kumargi kaayaan huru-hara COVID-19, pamilihan umum, sareng gejolak sosial, langkung seueur jalma anu nyéépkeun seueur berita sareng hiburan dina sataun kamari tibatan anu sateuacanna. Tapi skeptisismeu kana sumber anu nyayogikeun yén inpormasi ogé parantos ngahontal jangkung sepanjang waktos, nalika gelombang misinformasi anu ningkat ngadorong kapercayaan kana média sosial komo mesin pencari pikeun ngarékam low. Dilema anu ngagaduhan penerbit ngalangkungan sagala jinis kontén anu berjuang