Target Kontekstual: Ngawangun Kasalametan Merk Dina Jaman Cookie-kirang

Target Iklan Kontekstual pikeun Kaamanan Brand

Kaamanan brand mangrupikeun kedah mutlak pikeun para pemasar anu maju dina kaayaan politik sareng ékonomi anu teu stabil ieu sareng bahkan tiasa ngabédakeun tetep dina bisnis. 

Merek ayeuna kedah narik iklan sacara teratur sabab muncul dina kontéks anu teu pantes, kalayan 99% pangiklan paduli iklanna muncul dina lingkungan anu aman

Aya alesan anu matak hariwang

Panilitian parantos nunjukkeun iklan anu némbongan caket kana kontén négatip hasilna dina a 2.8 kali pangirangan dina hajat konsumén pakait sareng mérek ieu. Salaku tambahan, dua per tilu konsumén, anu sateuacanna nunjukkeun maksud beuli tinggi pikeun mérek, kurang kamungkinan mésér mérek saatos kakeunaan iklan perusahaan anu sami némbongan kalayan eusi anu henteu pantes; ditambah persépsi konsumen ngeunaan mérek éta turun tujuh kali.

Target Kontekstual: Lapisan Anyar tina Kecerdasan Brand-safe

Warta anu saé na, nargétkeun kontékstual mastikeun kasalametan mérek ku analisa eusi sareng ngaluarkeun panempatan dina vertikal sareng eusi anu dianggap teu aman. Mesin penarget kontekstual anu épéktip tiasa ngolah sadaya jinis eusi anu aya dina hiji halaman, pikeun masihan pitunjuk 360-derajat anu leres pikeun hartos halaman semantik. 

Alat anu saé ngamungkinkeun pendekatan anu langkung canggih tibatan cocog kecap konci saderhana, sareng ngamungkinkeun para pemasar pikeun nyalonkeun lingkungan anu aranjeunna hoyong kalebet, sareng anu penting, anu aranjeunna hoyong ngaluarkeun, sapertos kontén anu nganggo ucapan hate, partisansitas hiper, politikisme hiper, rasisme, toksisitas, stereotip, jsb. 

Salaku conto, solusi sapertos 4D ngaktipkeun pangaluaran otomatis canggih tina jinis sinyal sapertos ngalangkungan integrasi éksklusif sareng mitra spesialis sapertos Factmata, sareng sinyal kontékstual anu sanés tiasa ditambihan pikeun ningkatkeun kasalametan tempat iklanna némbongan.

Naha Merk Lingkungan Iklan Anjeun Aman?

Alat penargetan kontekstual anu dipercaya tiasa nganalisis eusi sareng ngingetkeun anjeun kana pelanggaran kaamanan merek bernuansa sapertos:

  • clickbait
  • tindakan maliding ka bangsa nu beda-beda
  • Politikisme hyper atanapi bias politik
  • warta palsu
  • Misinformasi
  • Hate biantara
  • Partisansitas hiper
  • karacunan
  • Stéotip

Penargetan Kontekstual Cicih Téks

Sababaraha maju nargétkeun kontékstual alat bahkan ngagaduhan kamampuan pangakuan video, dimana aranjeunna tiasa nganalisis unggal pigura eusi video, ngaidentipikasi logo atanapi produk, mikawanoh gambar aman brand, kalayan transkrip audio anu ngawartosan sadayana, pikeun nyayogikeun lingkungan anu optimal pikeun pamasaran dina jero sareng sakuriling eusi pidéo. Ieu kalebet, anu penting, unggal pigura dina video, sareng henteu ngan ukur judul, gambar leutik, sareng tag. Jinis analisis anu sami ieu ogé diterapkeun pikeun eusi audio sareng citra, pikeun mastikeun yén situs sacara gembleng aman-aman. 

Misalna, alat penargetan kontekstual tiasa nganalisis pidéo anu ngandung gambar mérek bir, ngaidentipikasi ngalangkungan audio & video yén éta mangrupikeun lingkungan anu aman, sareng ngawartosan ka para pemasar yén éta mangrupikeun saluran anu optimal pikeun sareng pamasaran eusi ngeunaan bir pikeun némbongan ka pamirsa target anu aya hubunganana.

Pakakas anu langkung lami ngan ukur nganalisis judul pidéo atanapi audio, sareng tong teleb kana citra, hartosna iklan tiasa tungtungna dina lingkungan anu henteu pantes. Salaku conto, judul pidéo panginten henteu nguntungkeun sareng dianggap tengtrem ku alat kontekstual anu langkung lami, sapertos Kumaha carana ngadamel bir anu saé Nanging eusi pidéo éta panginten tiasa pantes pisan, sapertos pidéo nonoman umur di handapeun umur damel bir - ayeuna iklan mérek di lingkungan éta mangrupikeun hal anu henteu dimungkinkeun ku pamasar.

Nanging solusi sapertos 4D parantos ngawangun pasar kontékstual anu munggaran pikeun industri anu ngamungkinkeun mitra téknologi pilih pikeun nyolok algoritma propriétariana salaku lapisan penargetan tambahan, sareng mitra sapertos Factmata nawiskeun perlindungan merek tina kontén rasialis, henteu pantes, atanapi toksik sareng tiasa diterapkeun pikeun mastikeun kasalametan mérek sareng kasaluyuan dikokolakeun leres. 

Pilarian terang langkung seueur ngeunaan nargétkeun kontékstual dina kertas bodas panganyarna kami:

Target Kontekstual: Balik Ka Masa Depan Marketing

Ngeunaan Silverbullet

Silverbullet mangrupikeun jenis anyar jasa pamasaran data-pinter, dirancang pikeun nguatkeun usaha pikeun ngahontal ngalangkungan hibrida unik tina jasa data, eusi anu diwartosan wawasan, sareng programmatis. Campuran kecerdasan artifisial sareng pangalaman manusa urang nyayogikeun ilmu pikeun ngawasa transformasi pamasaran anjeun kanggo waktos payun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.