Pitunjuk Pikeun Desain Paguneman Kanggo Chatbot Anjeun - Ti Landbot

desain obrolan chatbots
Waktu maca: 3 menit

Chatbots tetep beuki canggih sareng nyayogikeun pangalaman langkung lancar pikeun pengunjung situs tibatan sataun katukang. Desain paguneman mangrupikeun inti tina unggal penerapan chatbot anu suksés… sareng unggal kagagalan.

Chatbots nuju dikintunkeun kanggo ngotomatisasi newak kalungguhan sareng kualifikasi, dukungan pelanggan sareng patarosan anu sering ditaroskeun (FAQ), otomatisasi onboarding, rekomendasi produk, manajemén sumberdaya manusa sareng rekrutmen, survey sareng kuis, booking, sareng reservasi.

Harepan pengunjung situs parantos tumuh dimana aranjeunna ngarepkeun mendakan naon anu diperyogikeun sareng ngahubungi anjeun atanapi bisnis anjeun kalayan gampang upami aranjeunna peryogi bantosan tambahan. Tangtangan pikeun seueur usaha nyaéta yén jumlah paguneman anu kedah diayak pikeun kasempetan nyata biasana leutik - janten perusahaan sering nganggo bentuk timah pikeun nyobaan sareng milarian kasempetan anu aranjeunna pikir langkung saé sareng teu malire sésana.

Metodologi pengajuan formulir ngagaduhan karusakan anu parah, sanaos ... waktos response. Upami anjeun henteu ngaréspon unggal pamundut anu sah dina waktos anu tepat, anjeun bakal kaleungitan usaha. Jujur pisan, éta masalah sareng situs abdi. Kalayan rébuan pengunjung sabulan, kuring henteu tiasa ngadukung ngaréspon unggal patarosan - pangasilan kuring henteu ngadukung éta. Dina waktos anu sami, sanaos, kuring terang yén kuring kaleungitan kasempetan anu tiasa dilangkungan dina situs.

Kakuatan sareng Kalemahan Chatbot

Éta sababna perusahaan ngagabungkeun chatbots. Chatbots gaduh kaunggulan sareng kalemahan, sanajan:

  • Upami anjeun palsu yén chatbot anjeun manusa, datang anjeun sigana bakal terang sareng anjeun bakal kaleungitan kapercayaan. Upami anjeun badé nyungkeun bantosan bot, nyungkeun pengunjung anjeun terang yén éta bot.
  • Seueur platform chatbot anu hésé pisan dianggo. Sanaos pangalaman anu nyanghareup pangunjung tiasa saé, kamampuan pikeun leres ngawangun sareng nyebarkeun bot anu gunana nyaéta ngimpina. Kuring terang ... Abdi jalma téknis anu program sareng henteu terang sababaraha sistem ieu.
  • Tangkal kaputusan paguneman kedah leres dianalisis sareng dioptimalkeun pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi sareng bot anjeun. Henteu cekap pikeun nyabok bot sareng sababaraha patarosan kualifikasi - anjeun panginten ngan ukur nganggo formulir, maka.
  • Chatbots kedah ngalebetkeun pamrosésan basa alam anu unggul (NLP) pikeun sapinuhna ngartos kaprigelan sareng perasaan anu datang anjeun, upami henteu, hasilna matak hanjelu sareng bakal ngusir pengunjung.
  • Chatbots ngagaduhan watesan, sareng kedah lancar ngaluncurkeun paguneman ka jalma saleresna dina staf anjeun nalika diperyogikeun.
  • Chatbots kedah nyayogikeun penjualan, pamasaran, atanapi tim layanan palanggan anjeun ku data anu beunghar ngalangkungan béwara sareng integrasi kana CRM atanapi ngadukung sistem tikét.

Kalayan kecap séjén, chatbots kedah gampang pikeun anjeun pikeun nyebarkeun internal sareng gaduh pangalaman pamaké anu luar biasa sacara éksternal. Naon waé anu kurang bakal ragrag pondok. Cukup pikaresepeun ... anu ngajantenkeun chatbot épéktip nyaéta prinsip anu sami anu ngajantenkeun paguneman épéktip antara dua jalma atanapi langkung.

Seni ngarancang sareng ningkatkeun interaksi yoru chatbot sareng pangunjung katelah desain paguneman.

Pitunjuk Pikeun Desain Paguneman

ieu infographic ti Landbot, platform chatbot museur kana desain paguneman, ngempelkeun perencanaan, prediksi, sareng pelaksanaan strategi chatbot paguneman anu saé.

Desain paguneman ngahijikeun copywriting, desain sora sareng audio, pangalaman pangguna (UX), desain gerak, desain interaksi, sareng desain visual. Éta ngalangkungan tilu pilar desain paguneman:

  1. Prinsip Koperasi - kolaborasi anu ngadasar antara chatbot sareng anu nganjang ngamungkinkeun panggunaan pernyataan anu teu jelas sareng jalan pintas paguneman pikeun mayunan paguneman.
  2. Giliran-Nyandak - pas waktos giliran-nyandak diantara chatbot sareng pangunjung penting pisan pikeun ngabéréskeun kasamaran sareng nyayogikeun paguneman anu épéktip.
  3. konteks - paguneman ngahargaan kontéks fisik, méntal, sareng situasional tina pangunjung anu kalibet.

Pikeun ngarencanakeun chatbot anjeun, anjeun kedah:

  1. Nangtoskeun pemirsa anjeun
  2. Nangtukeun peran sareng jinis chatbot
  3. Ngadamel persona chatbot anjeun
  4. Ngagariskeun peran paguneman na
  5. Tulis skrip chatbot anjeun

Pikeun ngalaksanakeun paguneman anu épéktip antara bot sareng pangunjung, aya elemen panganteur pangguna diperyogikeun - kalebet salam, patarosan, pernyataan inpormasi, saran, pangakuan, paréntah, konfirmasi, hapunten, spidol wacana, kasalahan, tombol, elemen audio sareng visual.

Ieu infographic lengkep ... Pitunjuk Pamungkas pikeun Desain Paguneman:

pituduh pikeun infographic desain paguneman

Landbot ngagaduhan tulisan anu lengkep dina kumaha anjeun tiasa ngarencanakeun sareng nyebarkeun chatbot anjeun dina situsna.

Maca Tulisan lengkep Landbot ngeunaan Desain Paguneman

Tinjauan Pidéo Landbot

Landbot empowers usaha mendesain pangalaman paguneman kalayan elemen UI euyeubautomasi alur kerja anu maju, sarta integrasi real-time.

Chatbots halaman wéb nyaéta Landbot urang kaunggulan, tapi pangguna ogé tiasa ngawangun bot WhatsApp sareng Facebook Messenger.

Coba Landbot Dinten ieu

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi Landbot.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.