10 Cara Ngonversi Pengunjung Ngagunakeun Psikologi

psikologi konvérsi

Usaha sering waé museur kana poéna pikeun langkung seueur penjualan. Sigana mah éta kasalahan. Sanés kusabab éta henteu tiasa dianggo tapi kusabab éta ngan ukur mangaruhan perséntase pemirsa. Henteu sadaya jalma resep diskon - seueur anu langkung paduli ngeunaan pengiriman waktos, kualitas produk, reputasi bisnis, sareng sajabana. Nyatana, kuring bakal daék yakin yén kapercayaan sering janten strategi optimasi konvérsi anu langkung saé tibatan a potongan harga.

Konversi sering psikologis. Konsumén sareng bisnis sanés ngan saukur mésér kanggo seueur, aranjeunna sering ngagaleuh kusabab sieun, kabagjaan, maremkeun diri, gambar diri, filantropi ... aya seueur alesan. Janten kumaha anjeun tiasa nampi kasempetan éta?

Kami sadayana bénten, tapi dina sababaraha conto uteuk urang rawan meta dina cara anu sami, sareng ngartos kaceritan ieu dina pikiran manusa tiasa ngabantosan bisnis anjeun mendakan cara kreatif pikeun mindahkeun étika langkung seueur pembeli pikeun nyarios "Leres!" kana produk atanapi jasa anjeun.

Helpscout parantos ngaluarkeun infographic ieu, 10 Cara Ngarobih Langkung Palanggan (nganggo Psikologi), sareng anjeun tiasa ngaunduh ebook anu langkung rinci.

ngarobah konsumén infog lg

One comment

  1. 1

    Ngartos kabutuhan sareng kahoyong prospek anjeun nyaéta bahan penting pikeun kéngingkeun langkung seueur nasabah. Leres, urang sadayana benten sareng salaku pengusaha urang kedah ngémutan faktor ieu. Ngadamel sababaraha strategi pikeun ngajantenkeun prospek anjeun nyarios YA pikeun anjeun. Entong ngan ukur tetep hiji strategi.

    Hatur nuhun pikeun ngabagi :)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.