4 Stratégi pikeun Ngarobih Pengunjung Anyar Kana Anu Balik Deui

Akuisisi sareng ingetan

Kami ngagaduhan masalah anu ageung dina industri kontén. Praktis unggal sumber anu kuring baca dina pamasaran kontén aya hubunganana sareng acquiring datang anyar, ngahontal anyar target audién, sareng investasi di Emery saluran média. Éta sadayana strategi akuisisi.

Akuisisi konsumén mangrupikeun cara anu paling laun, paling hese, sareng ongkosna mahal pikeun ningkatkeun pendapatan paduli jinis industri atanapi produk naon. Naha kanyataan ieu leungit dina strategi pemasaran kontén?

  • Kira-kira 50% langkung gampang pikeun ngajual ka palanggan anu aya tibatan mérek prospek énggal numutkeun Metrik Pamasaran
  • Kanaékan 5% dina ingetan palanggan tiasa ningkatkeun kamampuan ku 75% numutkeun Bain sareng Perusahaan.
  • 80% pendapatan perusahaan di masa depan anjeun bakal datangna ngan ukur 20% konsumén anu aya numutkeun Gartner.

Upami bisnis anjeun nyayogikeun waktos sareng tanaga dina strategi ingetan palanggan, sareng anjeun sadar yén strategi pamasaran kontén ngajalankeun konsumén anyar, henteu masuk akal yén - dina perjalanan palanggan anjeun - anu ngabantosan pengunjung anyar anjeun ngarobih kana pangunjung anu balik sami waé épéktur sareng sacara substansial bakal ningkatkeun pendapatan? Éta ngan ukur akal.

Martech Zone neraskeun kamekaran angka dua kali langkung sataun kalayan henteu nyéépkeun artos kanggo ngagaleuh pangunjung anyar. Tangtosna, kami nyababkeun seueur kamekaran ieu pikeun pamutahiran anu teras-terasan tina duanana pangalaman pangguna sareng kualitas kontén - tapi sababaraha stratégi anu kami nyebarkeun jauh langkung dasar sareng langkung gampang dilaksanakeun:

  1. lalanggan email - promosikeun buletin anjeun pikeun datang anu mimiti kaluar atanapi kaluar hajat pakakas. Ngomunikasikeun manpaat buletin anjeun teras nyayogikeun sababaraha jinis insentif pikeun nu datang tiasa nyetir sababaraha email ... anu tiasa janten konsumén jangka panjang ..
  2. Bewara Browser - Seuseueurna panyungsi ayeuna parantos ngahijikeun bewara desktop kana sistem operasi duanana Mac atanapi PC. Kami parantos ngerahkeun Solusi bewara push OneSignal. Nalika anjeun sumping kana situs kami ngalangkungan mobile atanapi desktop, anjeun ditaros naha anjeun kersa ngantep béja desktop. Upami anjeun ngantepkeun, unggal kami nyebarkeun anjeun dikirim bewara. Kami nambihan puluhan palanggan unggal dinten kalayan ratusan mulih unggal minggu.
  3. Langganan eupan - ningkatkeun sareng ngahijikeun a Jasa langganan eupan terus mayar. Seueur teuing jalma yakin yén eupan parantos paéh - tapi urang teras-terasan ningali puluhan palanggan feed anyar unggal minggu sareng rébuan pamaca anu balik kana situs kami.
  4. Nuturkeun Sosial - Sedengkeun popularitas umpan parantos ngaleungit, sosial parantos engkol. Balik patalimarga mesin pencari, patalimarga média sosial mangrupikeun mitra rujukan luhur kami pikeun situs kami. Sanaos henteu mungkin pikeun ngabédakeun yén patalimarga antara anu nuturkeun batur atanapi urang sorangan, urang terang yén nalika urang parantos nuturkeun anu nuturkeun yén patalimarga rujukan ningkat saimbangna.

Ingetan Reader henteu ngan ukur ngagiring jalma balik. Pamiarsa anu teras-terasan mulang, maca kontén anjeun, sareng terlibat sareng mérek anjeun waktos-waktos mikawanoh anjeun pikeun otoritas anu anjeun gaduh sareng ningkatkeun kapercayaan ka anjeun. Kapercayaan mangrupikeun lynchpin anu ngajalankeun pangunjung kana palanggan.

Dina laporan Paripolah Google Analytics, anjeun tiasa ningali Laporan anyar vs Balik deui. Nalika anjeun ningali laporan, pastikeun anjeun ngarobih rentang tanggal sareng mariksa tombol ngabandingkeun pikeun ningali naha situs anjeun nahan pembaca atanapi kaleungitan langkung seueur. Terus émut, tangtosna, yén volume anu saéstuna dikecilkeun kumargi Google Analytics gumantung kana cookies khusus alat. Nalika pangunjung anjeun mupus cookies atanapi nganjang tina alat anu sanés, éta henteu diitung sapinuhna sareng akurat.

Hasil kami

Dina dua taun ka pengker, kami fokus kana seuseueurna investasi urang dina strategi ingetan. Dupi éta hasil? Leres pisan! Kunjungan balik naék 85.3% on Martech Zone. Émut, ieu henteu unik datang - ieu kunjungan. Kami parantos ngalikeun dua kali jumlah tamu anu balik dina waktos 1 minggu ti mimiti nganjang ka situs éta. Janten - jumlah pengunjung anu balik parantos ningkat, jumlah kunjungan per datang anu balik, sareng waktos antara kunjungan parantos dikirangan. Éta penting ... sareng pendapatan tiasa langkung saé.

Datang anu balik deui sigana bakal ningali anjeun ka perusahaan anu anjeun tiasa bantosan, atanapi nyewa anjeun nyalira. Upami anjeun henteu merhatoskeun jumlah anu balik ka situs anjeun, anjeun miceun seueur anggaran, tanaga, sareng waktos.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Tulisan anu saé. Saur kuring kadang-kadang jalma tong hilap nganjang kana halaman wéb, langkung saé ngagaduhan sababaraha jenis sistem béwara sapertos Newsletter atanapi béwara peramban. Sabenernamah buletin email anu saé, saé dianggo pisan pikeun urang (PressPad).

    Ningkatkeun ingetan pangguna saleresna mangrupikeun tujuan utama urang nalika ngaluncurkeun PressPad News, produk kami pikeun blogger. Kami nyiptakeun aplikasi sélulér pikeun aranjeunna, anu ngabéjaan pangguna unggal pos anyar anu diterbitkeun, ngajaga éta tetep anyar sareng mastikeun yén aranjeunna bakal tetep kontak. Kumaha saur anjeun ngeunaan solusi sapertos kitu?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.