Sakumaha goréngna situs DO nyatakeun jumlah pangunjungna?

Lalu lintas Wéb

ComScore nembé ngaluarkeun na Kertas Bodas ngeunaan Hapus Cookie. Cookie mangrupikeun file alit anu aksés halaman wéb pikeun nyimpen inpormasi pikeun pamasaran, analisis, analytics, sareng ngabantosan pangalaman pangguna. Salaku conto, nalika anjeun mariksa kotak pikeun nyimpen inpormasi login anjeun dina situs, éta biasana disimpen dina Cookie sareng diaksés saatos anjeun muka halaman éta.

Naon pangunjung anu unik?

Pikeun tujuan analitik, unggal halaman wéb netepkeun cookie, éta ditandaan salaku pangunjung anyar. Nalika anjeun datang deui, aranjeunna ningali yén anjeun parantos aya. Aya sababaraha kakurangan anu béda sareng pendekatan ieu:

  1. Pangguna mupus Cookies ... langkung seueur tibatan anu anjeun pikirkeun.
  2. Pamaké anu sami ngakses situs wéb tina sababaraha komputer atanapi panyungsi.

Situs berita daérah tiasa ngeusi batre pangiklan dumasar kana inpormasi sapertos kieu. Nyatana, Koran Indianapolis lokal nyatakeun,

IndyStar.com mangrupikeun sumberdaya online Indiana anu nomer 1 pikeun warta sareng inpormasi, nampi langkung ti 30 juta pandangan halaman, 2.4 juta tamu unik sareng 4.7 juta kunjungan sabulan.

Janten sabaraha nomer cookie tiasa ngahapus?

Hasil panilitian ngungkabkeun sakitar 31 persén pangguna komputer AS mupus cookies pihak-kahiji na dina sasasih (atanapi parantos diberesihan ku parangkat lunak otomatis), kalayan rata-rata 4.7 cookies anu béda dititénan pikeun situs anu sami dina bagéan pangguna ieu . Panilitian sateuacanna sateuacanna dilakukeun ku Belden Associates di 2004, ku JupiterResearch di 2005 sareng Nielsen / NetRatings di 2005 ogé nyimpulkeun yén cookies dihapus ku sahenteuna 30 persén pangguna Internét dina sabulan.

Ngagunakeun comScore US home sample salaku basa, rata-rata 2.5 cookies anu béda dititénan per komputer pikeun Yahoo! Pananjung ieu nunjukkeun yén, kusabab dihapusna cookie, sistem pangukuran anu séntér-centric anu ngagunakeun cookies pikeun ngukur ukuran basa pangunjung situs biasana ilaharna nyatakeun sajumlah leres pengunjung unik ku faktor dugi ka 2.5x, nyaéta nyaéta overstatement nepi ka 150 persén. Nya kitu, panilitian mendakan yén sistem sérver iklan anu nganggo cookies pikeun ngalacak jangkauan sareng frékuénsi kampanye iklan online bakal overstate jangkauan ku faktor dugi ka 2.6x sareng frékuénsi understate kana gelar anu sami. Gedéna aktual tina overstatement gumantung kana frékuénsi kunjungan kana situs atanapi kakeunaan kampanye.

Naha pangiklan dimangpaatkeun?

Tiasa waé! Candak situs sapertos situs berita lokal sareng nomer 2.4 juta éta langsung turun kana sajuta pengunjung. Situs berita mangrupikeun situs anu sering didatangan ogé, janten jumlahna tiasa langkung handap dina éta. Ayeuna tambahkeun jumlah pamiarsa anu didatangan situs di bumi sareng di damel sareng anjeun nuju muterkeun angka éta sajumlah penting deui.

Ieu mangrupikeun kasulitan pikeun riungan 'bola mata' anu lami. Sedengkeun jalma penjualan sok payu ku jumlahna, halaman wébna saéstuna tiasa langkung seueur pangunjung tibatan média saingan. Tangtosna, teu aya cara anu nyata pikeun 'ngalereskeun' masalah. Sanaos propésional wéb anu ngagaduhan satengah uteuk sadar yén ieu masalahna, kuring henteu nyobian nyatakeun yén situs-situs anu ngahaja nyatakeun jumlahna. Aranjeunna henteu overstating statistikna dina tujuan… aranjeunna ngan saukur ngalaporkeun statistik standar industri. Statistik anu kajantenan pisan, teu bisa dipercaya.

Sapertos program pamasaran anu saé, fokus kana hasilna sareng henteu kana jumlah bola panon! Upami anjeun anu ngabandingkeun tarif antara jinis média, anjeun panginten badé nerapkeun sababaraha matématika gancang janten nomerna langkung réalistis!

5 Komentar

  1. 1

    Panginten ka hareupna aya anu sapanjang garis CardSpace bakal nyaangan masalah ieu. Sanajan, eta bisa jadi teuing Big Brother. Urang ngan kudu antosan tur tingal.

  2. 2

    ceuk anjeun eta, euweuh cara akurat nangtukeun datang unik ka ramatloka a.

    cookies henteu tiasa dipercaya sareng ayeuna seueur jalma anu nganggo lampu kilat pikeun neundeun sisi klien.

    Tapi pikeun pangiklan, tempoan halaman mangrupikeun hal anu penting. Ieu gampang pikeun akurat nangtukeun jumlah kali hiji iklan dipintonkeun 🙂

    Teras, seueur jasa statistik wéb gaduh masalah sorangan. Situs statistik langsung sapertos statcounter bakal tumut kana jumlah pangguna anu terbatas dina hiji waktos.

    Google analytics langkung saé dina hal ieu, tapi sakapeung kuring kedah ngantosan 2 dinten kanggo nampi laporan panganyarna 🙁

  3. 3

    "Rata-rata 2.5 cookies béda dititénan per komputer pikeun Yahoo!"

    Sabaraha pamaké Yahoo aya per komputer rumah tangga? Hehehehe, meureun kira-kira 2 atawa 3. Kuring nyaho Kuring terus logging kaluar pamajikan kuring sangkan abdi tiasa pariksa akun abdi, naha éta dina Yahoo atanapi Google, Schwab atawa situs séjén.

    Di imah urang, urang lumangsung boga 4 PCS sarta Mac online antara 2 sawawa, jadi eta kajadian naha anjeun boga hiji komputer atawa loba.

    Upami anjeun gaduh situs reg sareng log server anjeun tiasa dianggo, ngadamel laporan nami pikeun tiap alamat IP. (ieu nunjukkeun sabaraha jalma ngabagi komputer / gaduh akun dup). Teras ngadamel laporan anu nunjukkeun sabaraha IP unggal nami parantos muncul. (ieu nunjukkeun yén a) ips didaur ulang ku isps sareng b) pangguna asup ti sababaraha lokasi. )

    Janten leres, angka 2.5 leres. Teu curang, teu overstated, ngan katuhu. Taya carita di dieu. Pindah ayeuna.

    • 4

      Tulisan anu ditulis henteu ngabahas masalah login/logout ngeunaan cookies, éta nyarioskeun ngeunaan cookie ngahapus sarta dampak na on pageviews unik. Yahoo! henteu ngahapus cookies nalika anjeun kaluar sareng login.

      Masalahna nyaéta yén langkung ti 30% rumah tangga ngaHAPUS cookies, janten anjeun katingali salaku sémah énggal… sanés anu sanés di rumah tangga. Mangga baca artikel pikeun katerangan nu leuwih jero.

      Conto anjeun ogé anu kuring nyebatkeun dina tulisan kuring, yén seueur jalma nganjang ka situs anu sami tina sababaraha mesin. jeung 4 PCS sarta Mac antara 2 sawawa, lamun didatangan situs sarua dina sagala mesin, Anjeun bisa ditempo nepi ka 5 'unik nganjang', teu 2.5! Sareng upami anjeun rutin ngahapus cookies sapertos 30%+ tina populasi, éta janten langkung ti 12.5 sémah unik.

      Sakumaha ceuk kuring, kuring henteu percanten yén éta panipuan… tapi éta overstated. Rumah tangga anjeun ngabuktikeunana.

      Nuhun kana koméntar!

  4. 5

    Maca deui tulisan sareng tanggapan anjeun deui…Anjeun leres. Kuring asalna salah ngartikeun titik anjeun. Hatur nuhun pikeun netelakeun.

    Kitu cenah, gautam leres-beuki seueur jalma anu nganggo cookies flash, sanaos aranjeunna henteu ngagaduhan alesan sanés pikeun nyayogikeun lampu kilat. rusiah saeutik kotor: Anjeun teu bisa (gampang) ngahapus cookies diatur dina flash Anjeun.

    (Google henteu nyayogikeun lampu kilat. DoubleClick henteu…)

    Upami situs hoyong bersih pikeun pangiklan, aranjeunna peryogi langkung transparansi ngeunaan sabaraha kali objék anu ditingali ku saha, sareng iraha.

    Kusabab file log henteu saé dina éta, aranjeunna bakal peryogi seueur data dina pangkalan data. Database anu ageung pisan.

    Kusabab éta moal kajantenan pas, ideu pangsaéna, sapertos anu anjeun nyarios, nyaéta fokus kana hasil!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.