Sakumaha goréngna situs DO nyatakeun jumlah pangunjungna?

Lalu lintas Wéb

ComScore nembé ngaluarkeun na Kertas Bodas ngeunaan Hapus Cookie. Cookie mangrupikeun file alit anu aksés halaman wéb pikeun nyimpen inpormasi pikeun pamasaran, analisis, analytics, sareng ngabantosan pangalaman pangguna. Misalna, nalika anjeun mariksa kotak pikeun nyimpen inpormasi login anjeun dina situs, éta biasana disimpen dina Cookie sareng diaksés nalika anjeun muka halaman éta.

Naon pangunjung anu unik?

Pikeun tujuan analitik, unggal halaman wéb netepkeun cookie, éta ditandaan salaku pangunjung anyar. Nalika anjeun datang deui, aranjeunna ningali yén anjeun parantos aya. Aya sababaraha kakurangan anu béda sareng pendekatan ieu:

  1. Pangguna mupus Cookies ... langkung seueur tibatan anu anjeun pikirkeun.
  2. Pamaké anu sami ngakses situs wéb tina sababaraha komputer atanapi panyungsi.

Situs berita daérah tiasa ngeusi batre pangiklan dumasar kana inpormasi sapertos kieu. Nyatana, Koran Indianapolis lokal nyatakeun,

IndyStar.com mangrupikeun sumber online online Indiana anu nomer 1 pikeun warta sareng inpormasi, nampi langkung ti 30 juta halaman, 2.4 juta tamu unik sareng 4.7 juta kunjungan sabulan.

Janten sabaraha nomer cookie tiasa ngahapus?

Hasil panilitian ngungkabkeun sakitar 31 persén pangguna komputer AS mupus cookies pihak-kahiji na dina sasasih (atanapi parantos diberesihan ku parangkat lunak otomatis), kalayan rata-rata 4.7 cookies anu béda dititénan pikeun situs anu sami dina bagéan pangguna ieu . Panilitian sateuacanna sateuacanna dilakukeun ku Belden Associates di 2004, ku JupiterResearch di 2005 sareng Nielsen / NetRatings di 2005 ogé nyimpulkeun yén cookies dihapus ku sahenteuna 30 persén pangguna Internét dina sabulan.

Ngagunakeun comScore US home sample salaku basa, rata-rata 2.5 cookies anu béda dititénan per komputer pikeun Yahoo! Pananjung ieu nunjukkeun yén, kusabab dihapusna cookie, sistem pangukuran anu sénséntér-centric anu ngagunakeun cookies pikeun ngukur ukuran basa pangunjung situs biasana ilaharna nyatakeun sajumlah leres pengunjung unik ku faktor anu dugi ka 2.5x, nyaéta nyaéta overstatement nepi ka 150 persén. Nya kitu, panilitian mendakan yén sistem sérver iklan anu nganggo cookies pikeun ngalacak jangkauan sareng frékuénsi kampanye iklan online bakal overstate ngahontal ku faktor dugi ka 2.6x sareng frékuénsi understate kana gelar anu sami. Gedéna aktual tina overstatement gumantung kana frékuénsi kunjungan kana situs atanapi kakeunaan kampanye.

Naha pangiklan dimangpaatkeun?

Tiasa waé! Candak situs sapertos situs berita lokal sareng nomer 2.4 juta éta langsung turun kana sajuta pengunjung. Situs berita mangrupikeun situs anu sering didatangan ogé, janten jumlahna tiasa langkung handap dina éta. Ayeuna tambahkeun jumlah pamiarsa anu didatangan situs di bumi sareng di damel sareng anjeun nuju muterkeun angka éta sajumlah penting deui.

Ieu mangrupikeun kasulitan pikeun riungan 'bola mata' anu lami. Sedengkeun jalma penjualan sok payu ku jumlahna, halaman wébna saéstuna tiasa langkung seueur pangunjung tibatan média saingan. Tangtosna, teu aya cara anu nyata pikeun 'ngalereskeun' masalah. Sanaos propésional wéb anu ngagaduhan satengah uteuk sadar yén ieu masalahna, kuring henteu nyobian nyatakeun yén situs-situs anu ngahaja nyatakeun jumlahna. Aranjeunna henteu overstating statistikna dina tujuan… aranjeunna ngan saukur ngalaporkeun statistik standar industri. Statistik anu kajantenan pisan, teu bisa dipercaya.

Sapertos program pamasaran anu saé, fokus kana hasilna sareng henteu kana jumlah bola panon! Upami anjeun anu ngabandingkeun tarif antara jinis média, anjeun panginten badé nerapkeun sababaraha matématika gancang janten nomerna langkung réalistis!

5 Komentar

  1. 1

    Sugan kapayunna aya anu ngalangkungan garis tina CardSpace bakal nyaangan masalah ieu. Sanaos, éta tiasa janten Ageung teuing. Urang ngan ukur kedah ngantosan teras ningali.

  2. 2

    anjeun nyarios éta, teu aya cara anu akurat pikeun nangtoskeun pangunjung unik kana halaman wéb.

    cookies henteu tiasa dipercaya sareng ayeuna seueur jalmi anu nganggo lampu kilat pikeun panyimpenan sisi klien.

    Tapi pikeun pangiklan, pandangan halaman sadayana anu penting. Gampang pikeun sacara akurat nangtoskeun sababaraha kali iklan ditampilkeun 🙂

    Teras, seueur jasa statistik wéb anu ngagaduhan masalah nyalira. Situs statistik langsung sapertos statcounter bakal tumut kana jumlah pangguna anu terbatas dina hiji waktos.

    google analytics langkung saé pisan dina hal ieu, tapi kadang kuring kedah ngantosan 2 dinten kanggo kéngingkeun laporan pangénggal 🙁

  3. 3

    "Rata-rata 2.5 cookies anu béda diperhatoskeun per komputer pikeun Yahoo!"

    Aya sabaraha pangguna Yahoo per komputer rumah tangga? Leres, sigana sakitar 2 atanapi 3. Abdi terang kuring teras-teras log kaluar pamajikan kuring janten kuring tiasa mariksa akun abdi, naha éta dina Yahoo atanapi Google, Schwab atanapi situs séjén.

    Di bumi kami, kami kabeneran gaduh 4 PC sareng Mac online antara 2 déwasa, janten kajadian naha anjeun ngagaduhan hiji komputer atanapi seueur.

    Upami anjeun gaduh situs reg sareng log sérver anjeun tiasa dianggo, ngadamel laporan nami kanggo unggal alamat IP. (ieu nunjukkeun sabaraha jalma anu ngabagi komputer / gaduh akun dup). Teras ngadamel laporan anu nunjukkeun sabaraha IP unggal nami parantos nembongan. (ieu nunjukkeun yén a) ips didaur ku isps sareng b) pangguna lebet ti lokasi mulitiple. )

    Janten yeuh, angka 2.5 sakitar leres. Henteu curang, henteu disebatkeun teuing, leres pisan. Teu aya carita di dieu. Pindah sapanjang ayeuna.

    • 4

      Tulisan anu ditulis henteu nyawalakeun masalah login / logout perkawis cookies, éta nyarios ngeunaan cookie ngahapus sareng pangaruhna kana tampilan halaman anu unik. Yahoo! henteu mupus cookies nalika anjeun logout sareng login.

      Anu janten masalah nyaéta langkung ti 30% rumah tangga Hapus cookies na, janten anjeun katingali salaku pangunjung énggal ... sanés anu sanés dina rumah tangga. Punten baca tulisan kanggo panjelasan anu langkung jero.

      Conto anjeun ogé anu kuring sebatkeun dina postingan kuring, yén seueur jalma ngadatangan situs anu sami tina sababaraha mesin. Kalayan 4 PC sareng Mac antara 2 déwasa, upami anjeun nganjang kana situs anu sami dina sadaya mesin, anjeun tiasa ditingali dugi ka 5 'pangunjung unik', sanés 2.5! Sareng upami anjeun rutin mupus cookies sapertos 30% + tina penduduk, éta bakal langkung ti 12.5 pangunjung unik.

      Sapertos anu kuring carioskeun, kuring henteu percanten éta curang… tapi JABAR teuing. Rumah tangga anjeun ngabuktikeunana.

      Nuhun kana koméntar!

  4. 5

    Maca deui tulisan sareng réspon anjeun deui…Anjeun leres. Kuring tadina salah paham kana hal anjeun. Nuhun parantos netelakeun.

    Disebutkeun, gautam leres – langkung seueur jalma anu nganggo cookies flash, sanaos aranjeunna henteu ngagaduhan alesan anu sanés pikeun ngalayanan lampu kilat. Rahasia sakedik kotor: anjeun henteu tiasa (gampang) mupus cookies disetél dina lampu kilat anjeun.

    (Google henteu seueur flashna. DoubleClick henteu…)

    Upami situs hoyong bersih pikeun pangiklan, aranjeunna kedah langkung transparansi ngeunaan sabaraha kali obyék anu ditingali ku saha, sareng iraha.

    Kusabab file log henteu saé éta, aranjeunna ”peryogi seueur data dina database. Basis data anu ageung pisan.

    Kusabab éta henteu bakal kajadian gancang, ideu anu paling saé, sapertos anu anjeun carioskeun, nyaéta fokus kana hasil!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.