CoPromote: Platform Promosi Sosial pikeun Penerbit

copromote

CoPromote mangrupikeun platform pamasaran sosial dimana pangguna milih pikeun ngabagi kontén masing-masing. CoPromote mangrupikeun jaringan pamedal anu silih nyarankeun.

Sababaraha fitur konci CoPromote anu ngabantosan panyipta mérek / eusi ningkatkeun jangkauan organik na kalebet:

  • Niat - Sadaya anggota CoPromote ngadaptarkeun jasa kalayan tujuan pikeun ngabagi olahtalatah anu sanésna, sedengkeun ku Facebook, ngabagi eusi pihak ka-3 nyaéta pikiran kadua.
  • papacangan - Rata-rata tingkat saham dina CoPromote nyaéta 10% kanggo Kampanye Facebook sareng 15% pikeun Kampanye Twitter, dibandingkeun sareng tingkat Dursasana média sosial umum - Facebook (0.10%) sareng Twitter (0.04%).
  • ngahontal - Pangguna CoPromote tiasa kéngingkeun rata-rata 26x langkung saham per pos ku ngabagi jaringan CoPromote dibandingkeun dina jaringan nyalira.
  • tuntung deuleu - CoPromote ngabantosan ningkatkeun pisibilitas tulisan ku nyoco algoritma Facebook - langkung seueur rupa-rupa, eusi anu pikaresepeun, langkung seueur ngahontal anggota urang. CoPromote ngabantosan anggota pikeun nerapkeun aturan 33:33:33 dimana 1/3 tina tulisan ngeunaan aranjeunna, 1/3 tina tulisan ngeunaan pengikutna sareng 1/3 ngeunaan inpormasi anu berguna pikeun pengikutna.
  • ngahiji - CoPromote tiasa dianggo kalayan Facebook, Twitter, Tumblr, SoundCloud, Vimeo sareng WordPress. Instagram, LinkedIn, Youtube Hootsuite sareng JetPack badé sumping.

Catetan: Kuring nguji sistem pikeun sababaraha minggu sareng, hanjakalna, henteu kantos ningali promosi ti penerbit anu hébat - sigana éta sadayana beunghar, pemasar afiliasi sareng skéma pamasaran multi-tingkat. Kuring henteu kantos mendakan naon-naon pikeun dipromosikeun janten kuring henteu tiasa ngajantenkeun eusi kami dipromosikeun. Sedengkeun kuring resep kana sistem - aranjeunna kedah leres-leres ningkatkeun palanggan. Abdi nyarankeun janten sistem anu tertutup dimana kuring mayar kanggo nyetél jaringan jalma kuring nyalira pikeun dikopi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.